Povezane novice

Kaj bo rekla Saška?! To bo po ločitvi počel Miha Hercog

Slovenske novice 06.02.2023
»Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je,« se je navihano pošalila Tanja Kocman. Na Planetu se kmalu začenja nova sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v kateri… »

Saša Lendero bo to oddajo verjetno težko gledala

Zurnal24 06.02.2023
Na Planet se z novo sezono kmalu vrača Poroka na prvi pogled, ljubezenski eksperiment pa bo tudi tokrat spremljala komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled. Na Planetu se kmalu začenja nova sezona ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled, v… »

Po ločitvi od Saše Lendero bo Miha Hercog komentiral poroke

Necenzurirano 06.02.2023
Glasbenik se je pridružil oddaji Poroka na drugi pogled, v kateri je zamenjal Gachota, in bo komentiral pare, ki so se v resničnostnem šovu poročili, ne da bi se prej spoznali. Svojo ljubezensko zvezo s Sašo Lendero je živel na očeh javnosti, se na… »

To je nova komentatorska zasedba šova Poroka na prvi pogled #foto

SiolNET 06.02.2023
Planet TV je razkril, kdo bo komentiral drugo sezono šova Poroka na prvi pogled, ki na televizijske zaslone prihaja spomladi. Šov bodo v oddaji Poroka na drugi pogled komentirali Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog. Na predstavitvi prve oddaje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem