Povezane novice

Mesec: Z marcem uskladitev otroških dodatkov z inflacijo

Delo 06.02.2023
Minister za delo brezplačne vrtce podpira, a bo tak korak zahteval dodatnih 200 milijonov evrov v državnem proračunu. Ob podražitvi vrtcev minister za delo Luka Mesec z marcem napoveduje uskladitev otroških dodatkov z inflacijo. S februarjem pa se… »

Mesec: Z marcem uskladitev otroških dodatkov z inflacijo, za brezplačne vrtce potrebnih dodatnih 200 milijonov

Dnevnik 06.02.2023
Ob podražitvah vrtcev minister za delo Luka Mesec z marcem napoveduje uskladitev otroških dodatkov z inflacijo. S februarjem pa se povečujejo tudi pragi za socialne transferje, kar po besedah ministra prinaša lažji dostop do subvencij. Brezplačne… »

Mesec o dražjih vrtcih: Tako bo pomagala država

Zurnal24 06.02.2023
Država bo pomagala z višjim pragom za socialne transferje, kar pomeni višje subvencije. S 1. marcem se bodo za deset odstotkov uskladili tudi otroški dodatki. Poročali smo, da nekatere starše v kratkem čakajo višje položnice za vrtce. Mestne… »

'Brezplačen vrtec bi državo stal 200 milijonov evrov na leto'

24ur 06.02.2023
Nekatere starše že februarja ali marca čakajo višje položnice za vrtce. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec se je odzval na aktualno problematiko cen vrtcev. "Brezplačen vrtec bi stal 200 milijonov evrov na… »

Mesec napovedal dvig otroških dodatkov, idejo brezplačnih vrtcev podpira

RTV Slovenija 06.02.2023
Ob podražitvah vrtcev minister za delo Luka Mesec z marcem napoveduje uskladitev otroških dodatkov z inflacijo. Minister podpira brezplačne vrtce, a za to je potrebnih 200 milijonov evrov. V NSi-ju zahtevajo sklic nujne seje odbora DZ-ja za… »

Vrtci se bodo podražili, že marca višji otroški dodatki

Necenzurirano 06.02.2023
Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec je naslovil problematiko cen vrtcev. Treba bo še počakati, preden bodo zastonj. Do uresničitve koalicijske ideje o zastonjskih vrtcih manjka 200 milijonov evrov. Kot je na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem