Povezane novice

To je ime kandidata za notranjega ministra, ki ga je v DZ poslal Golob

Slovenske novice 06.02.2023
Ob zeleni luči DZ bo na čelu notranjega ministrstva nasledil Tatjano Bobnar, ki je s funkcije odstopila decembra lani. Premier Robert Golob je v DZ poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve. Poklukarja, ki je to funkcijo že… »

NAMESTO BOBNARJEVE POKLUKAR? Minister za notranje zadeve je bil že v vladi Marjana Šarca

Regional 06.02.2023
Premier Robert Golob je v DZ poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve. Poklukarja, ki je to funkcijo že opravljal v vladi Marjana Šarca, zdaj najprej čaka predstavitev pred parlamentarnim odborom. Ob zeleni luči DZ bo na… »

Premier Golob v DZ poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve

Primorske 06.02.2023
Premier Robert Golob je v DZ poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve. Poklukarja, ki je to funkcijo že opravljal v vladi Marjana Šarca, zdaj najprej čaka predstavitev pred parlamentarnim odborom. Ob zeleni luči DZ bo na… »

Golobov kandidat za notranjega ministra Boštjan Poklukar

24ur 06.02.2023
Premier Robert Golob je v Državni zbor poslal predlog za novega ministra za notranje zadeve. Njegov kandidat je Boštjan Poklukar, ki je notranje ministrstvo vodil že med letoma 2018 in 2020 v vladi Marjana Šarca. Kot so sporočili iz vladnega urada za… »

Golob našel ministra v kadrovski dediščini LMŠ

Dnevnik 06.02.2023
Predsednik vlade Robert Golob je dolgo premišljeval o novem kandidatu za notranjega ministra, potem ko je sredi decembra odstopila Tatjana Bobnar. Namesto nje predlaga Boštjana Poklukarja, ki je že opravljal funkcijo notranjega ministra v obdobju… »

Krog Damirja Črnčeca še korak bližje prevzemu policijskih zadev

Nova 24TV 06.02.2023
Damir Črnčec je vse bolj vpliven v vladi Roberta Goloba. (Foto: STA) Premier Robert Golob je v Državni zbor poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve. Poklukarja, ki je to funkcijo že opravljal v vladi Marjana Šarca, zdaj… »

Golob za notranjega ministra predlaga Boštjana Poklukarja

RTV Slovenija 06.02.2023
Predsednik vlade Robert Golob je v državni zbor poslal predlog za novega ministra za notranje zadeve. V izvolitev predlaga Boštjana Poklukarja, ki je to mesto zasedal že v vladi Marjana Šarca. DZ bo po napovedih premierja Roberta Goloba o kandidatu za… »

Golob za ministra za notranje zadeve predlaga Boštjana Poklukarja

Delo 06.02.2023
Boštjan Poklukar je bil minister za notranje zadeve že v vladi Marjana Šarca. Predsednik vlade Robert Golob je danes državnemu zbora za novega ministra za notranje zadeve predlagal Boštjana Poklukarja. DZ bo po napovedih Goloba o kandidatu za… »

Golob v DZ poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve

SiolNET 06.02.2023
Premier Robert Golob je v DZ poslal kandidaturo Boštjana Poklukarja za ministra za notranje zadeve. Poklukar je že opravljal delo notranjega ministra v vladi Marjana Šarca med letoma 2018 in 2020. Ob zeleni luči DZ bo na čelu notranjega ministrstva… »

Končno znano, kdo bo novi minister za notranje zadeve

Zurnal24 06.02.2023
Vrača se minister iz Šarčeve vlade. Predsednik vlade Robert Golob je danes v Državni zbor poslal predlog za novega ministra za notranje zadeve. To bo Boštjan Poklukar, ki je to funkcijo opravljal že v vladi Marjana Šarca od leta 2018 do 2020. Ob… »

Ime novega notranjega ministra kmalu v DZ, nevladne organizacije pričakovanja strnile v pismu premierju

Primorske 06.02.2023
DZ bo po napovedih premierja Roberta Goloba novega notranjega ministra potrjeval na februarski redni seji, kar pomeni, da se izteka rok, ko bo moral ime kandidata poslati v DZ. V ožjem krogu favoritov se omenja Boštjana Poklukarja, več nevladnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem