Povezane novice

Tina Gaber in Robert Golob skupaj na državni proslavi

24ur 07.02.2023
Govorice, da sta Tina Gaber in Robert Golob par, so zaokrožile že pred mesecem, ko naj bi skupaj odpotovala v Vatikan, sedaj pa sta se premier in nekdanja misica skupaj udeležila proslave pred kulturnim praznikom, kjer svoje zveze nista več skrivala… »

Premier Robert Golob in Tina Gaber skupaj na državni proslavi

SiolNET 07.02.2023
V Cankarjevem domu so na državni proslavi pred kulturnim praznikom podelili najvišja priznanja v umetnosti. Prešernovim nagrajencem sta zaploskala tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar in premier Robert Golob, ki se je v javnosti tudi uradno… »

Na Prešernovi proslavi Roberta Goloba spremljala Tina Gaber

RTV Slovenija 07.02.2023
Proslave pred kulturnim praznikom se je udeležil tudi Robert Golob, ki pa na prireditev ni prišel sam – prvič se mu je javno pridružila nekdanja misica in lobistka Tina Gaber. Ta ga je na poti v dvorano Cankarjevega doma tudi prijela pod roko. Da se… »

Premierja Goloba na proslavi ujeli z novo srčno izbranko (FOTO)

Slovenske novice 07.02.2023
Obleka premierjeve izbranke je izstopala v množici. V javnosti se je v začetku leta kot požar razširila novica, da naj bi imel predsednik vlade Robert Golob v svojem življenju novo žensko. Zdaj ni več dvoma – njegovo srce je osvojila nekdanja… »

FOTO: Robert Golob in Tina Gaber skupaj na proslavi

Necenzurirano 07.02.2023
Na državni proslavi v Cankarjevem domu sta se skupaj prvič uradno v javnosti pojavila premier Robert Golob in njegova nova partnerka Tina Gaber. V dvorano Cankarjevega doma sta se sprehodila skupaj. Nekdanja misica in lobistka Tina Gaber je Roberta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem