Povezane novice

James rekordno, Čančar zmagovito

Primorske 08.02.2023
V noči na sredo je padel težko pričakovani rekord v severnoameriški košarkarski ligi NBA. LeBron James (desno) je ob koncu tretje četrtine dvoboja Los Angeles Lakersov proti Oklahomi vpisal 36. točko, s čimer je na večni lestvici najboljših… »

Kralj James zrušil rekord, ki je veljal za nedosegljivega

Zurnal24 08.02.2023
Liga NBA ima novega rekorderja po številu doseženih točk na uradnih tekmah. To je v svoji 20. sezoni med košarkarsko elito postal LeBron James. Zvezdnik Los Angeles Lakers LeBron James je ob koncu tretje četrtine domačega dvoboja severnoameriške… »

To je trenutek, ko je James postal najboljši strelec v zgodovini lige NBA (VIDEO)

Slovenske novice 08.02.2023
Po koncu je znova vzniknila debata o največjem vseh časov. Zvezdnik Los Angeles Lakers LeBron James je ob koncu tretje četrtine domačega dvoboja severnoameriške lige NBA proti Oklahoma City Thunder dosegel 36. točko in s tem postal najboljši… »

Kralj James postal najboljši strelec v zgodovini NBA

Delo 08.02.2023
LeBron James je z 38.388 točkami prehitel prejšnjega lastnika strelskega rekorda Kareema Abdul-Jabbarja, ki je kar 39 let v rokah držal strelsko krono. Zvezdnik Los Angeles Lakers LeBron James je ob koncu tretje četrtine domačega dvoboja… »

#video James postal najboljši strelec v zgodovini lige NBA

Dnevnik 08.02.2023
Zvezdnik Los Angeles Lakers LeBron James je ob koncu tretje četrtine domačega dvoboja severnoameriške lige NBA proti Oklahoma City Thunder dosegel 36. točko in s tem postal najboljši strelec v zgodovini najmočnejše košarkarske lige z 38.388… »

LeBron James na vrhu večne lestvice zamenjal Jabbarja

RTV Slovenija 08.02.2023
LeBron James je na tekmi Los Angeles Lakers − Oklahoma 10 sekund pred koncem tretje četrtine dosegel 36. točko na tekmi, s čimer je presegel rekord Kareema Abdula Jabbarja. Skoraj 39 let je bil na vrhu strelcev legendarni Kareem Abdul Jabbar, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem