Povezane novice

Scholz: Ukrajina spada v evropsko družino. Macron: Rusija ne more dobiti te vojne.

RTV Slovenija 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v Londonu zahodne zaveznice pozval k dobavi bojnih letal Ukrajini, Združenemu kraljestvu pa se je zahvalil za vso podporo. Nato se je v Parizu srečal še z Emmanuelom Macronom in Olafom Scholzem. Zelenski se… »

Zelenski želi krila za zaščito svobode

Dnevnik 08.02.2023
Pečat zaradi varnostnih razlogov nenapovedanemu obisku ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega v Londonu je dal odličen govor v westminstrski dvorani parlamenta, v katerem je ne samo Britanijo pozval, naj Ukrajino oskrbi s krili svobode. Obisk… »

Zelenski prispel v Pariz na srečanje z Macronom in Scholzem

SiolNET 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je z nekaj zamude priletel v Pariz, kjer se bo srečal s francoskim kolegom Emmanuelom Macronom in nemškim kanclerjem Olafom Scholzem. Zelenski je v francosko prestolnico prispel iz Londona, kjer se je že sestal… »

Scholz: Putin ne bo dosegel svojih ciljev, prihodnost Ukrajine je v EU-ju

RTV Slovenija 08.02.2023
Nemški kancler Olaf Scholz je v nemškem parlamentu dejal, da je prihodnost Ukrajine v EU-ju in da ruski predsednik Vladimir Putin ne bo dosegel svojih ciljev. Scholz je v nastopu pred poslanci in poslankami bundestaga dejal, da je skoraj leto dni po… »

Zelenski drevi še v Pariz na srečanje z Macronom in Scholzem

Delo 08.02.2023
Domovino je ukrajinski predsednik v času vojne zapustil zgolj konec decembra lani, ko je obiskal Washington. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v britanskem parlamentu zahodne zaveznice pozval k dobavi bojnih letal Ukrajini. Ob tem se je Veliki… »

Zelenski v Londonu pozval k dobavi bojnih letal Ukrajini

Zurnal24 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes v britanskem parlamentu zahodne zaveznice pozval k dobavi bojnih letal Ukrajini. Srečal se bo tudi z britanskim kraljem Karlom III., zvečer pa v Parizu še z Macronom in Ssholzem. Ukrajinski predsednik… »

Zelenski v Londonu pozval k dobavi bojnih letal Ukrajini

Primorske 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes v britanskem parlamentu zahodne zaveznice pozval k dobavi bojnih letal Ukrajini. Veliki Britaniji se je v imenu vojakov zahvalil za podporo v obliki opreme in usposabljanja. Britanski premier Rishi Sunak… »

Britanski premier Sunak napovedal pomoč pri usposabljanju ukrajinskih pilotov bojnih letal

Nova 24TV 08.02.2023
Zahodni svet pozdravlja odločitev Velike Britanije o usposabljanju ukrajinskih pilotov vojnih letal. (Foto: epa) Iz Sunakovega urada so potrdili, da bo Združeno kraljestvo po novem usposabljalo tudi ukrajinske pilote bojnih letal in marince. Ukrajinska… »

Zelenski v London

Zurnal24 08.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski bo danes obiskal Združeno kraljestvo, so sporočili iz urada britanskega premierja Rishija Sunaka. Na Downing Streetu so potrdili, da bosta voditelja imela sestanek, Zelenski pa bo nagovoril tudi parlament v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem