Povezane novice

Irving se ob vprašanjih o Dončiću ni zadrževal

SiolNET 08.02.2023
Novi soigralec Luke Dončića in novi član Dallas Mavericks zvezdnik Kyrie Iring je v torek z ekipo iz Teksasa opravil prvi trening. Po spoznavanju z novimi soigralci in vodstvom kluba je 30-letni Američan prvič stopil tudi pred predstavnike sedme… »

Novi zvezdnik Dallasa izjemen, navdušen tudi Dončić

SiolNET 08.02.2023
Kyrie Irving je hitro dokazal, zakaj je bilo toliko vrveža okoli njegovega prestopa iz Brooklyn Nets v Dallas Mavericks. Na prvi tekmi v dresu Mavs na težkem gostovanju pri Los Angeles Clippers je pokazal svoj razkošen repertoar in ekipi pomagal… »

Kyrie Irving: Želim uživati ob Dončiću in njegovem talentu

Dnevnik 08.02.2023
Košarkarski zvezdnik Kyrie Irving bo po menjavi iz Brooklyn Nets debitiral v dresu Dallas Mavericks, na prvi nastop skupaj s slovenskim asom Luko Dončićem pa bo moral še nekoliko počakati. Vseeno se 31-letni Irving veseli igranja z "nadarjenim… »

Irving tudi o Dončiću: Želim biti vodja

Zurnal24 08.02.2023
Kyrie Irving: Želim uživati ob Dončiću in njegovem talentu. Košarkarski zvezdnik Kyrie Irving bo po menjavi iz Brooklyn Nets debitiral v dresu Dallas Mavericks, na prvi nastop skupaj s slovenskim asom Luko Dončićem pa bo moral še nekoliko… »

To se je zgodilo na prvem treningu Irvinga z Dallasom

Zurnal24 08.02.2023
Zvezdnik naj bi prvo tekmo v dresu Dallasa odigral ponoči proti LA Clippers. Dallas Mavericks in Brooklyn Nets so konec minulega tedna poskrbeli za enega najbolj odmevnih 'tradov' v zadnjih letih lige NBA, franšizi iz Teksasa se je tako pridružil… »

Novice dneva »

Udarci vremena pri nas v številkah

Zurnal24 pred 4 uramiše 4 povezane

Volitve v KGZS: Čas za spremembo

Spodnje Podravje pred tremi uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem