Povezane novice

Biatlon: Za uvod spodbuden nastop slovenske štafete

Dnevnik 08.02.2023
V prvi disciplini svetovnega prvenstva v Oberhofu je v tekmi mešanih štafet na 4 x 6 km prvo mesto osvojila Norveška, Slovenija je bila v postavi Lena Repinc, Polona Klemenčič, Miha Dovžan in Rok Tršan dvanajsta. Čeprav za Oberhof velja, da je tu… »

Glavni trener Slovenije: dober začetek

Zurnal24 08.02.2023
Prvo zlato v Oberhofu Norvežanom. Tekma mešanih štafet na 4 x 6 kilometrov je odprla biatlonsko svetovno prvenstvo v Oberhofu. Na njej so se zlata veselili Norvežani, srebro je pripadlo Italijanom, ki so zaostali 11,6 sekunde, bron pa Francozom… »

Norvežani zmagovito začeli svetovno prvenstvo; Slovenci 12.

RTV Slovenija 08.02.2023
V Oberhofu se je začelo svetovno prvenstvo v biatlonu. Prvi dan je prinesel tekmo mešanih štafet, ki so jo suvereno dobili Norvežani. Slovenska reprezentanca je osvojila 12. mesto. V prvi disciplini svetovnega prvenstva so smetano pobrali Norvežani v… »

Prvo zlato Norvežanom, Slovenci za uvod 12.

SiolNET 08.02.2023
Tekma mešanih štafet na 4 x 6 kilometrov je odprla biatlonsko svetovno prvenstvo v Oberhofu. Na njej so se zlata veselili Norvežani, srebro je pripadlo Italijanom, ki so zaostali 11,6 sekunde, bron pa Francozom (+55,9). Slovenci Lena Repinc, Polona… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem