Povezane novice

Po hudi bolezni umrla 37-letna smučarka

Slovenske novice 08.02.2023
Svoje zadnje trenutke je preživela doma. Pri samo 37 letih je po dolgem boju z rakom umrla italijanska alpska smučarka Elena Fanchini, je poročala francoska tiskovna agencija AFP, ki je povzela sporočilo italijanske smučarske zveze Fisi. Kot so… »

Nekdanja italijanska smučarka izgubila boj z boleznijo

SiolNET 08.02.2023
Pri vsega 37 letih je po dolgem boju z rakom umrla italijanska alpska smučarka Elena Fanchini, je poročala francoska tiskovna agencija AFP, ki je povzela sporočilo italijanske smučarske zveze Fisi. Kot so zapisali pri Fisiju, je Elena Fanchini umrla v… »

Elena Fanchini pri 37 letih izgubila boj z rakom

RTV Slovenija 08.02.2023
Nekdanja italijanska alpska smučarka Elena Fanchini je pri 37 letih umrla po boju z rakom, je sporočila italijanska smučarska zveza Fisi. Podrobnosti o bolezni niso razkrili, se je pa Italijanka z njo borila od leta 2018. Umrla je na svojem domu v Pian… »

Umrla smučarka Elena Fanchini

Zurnal24 08.02.2023
Stara je bila 37 let. Pri vsega 37 letih je po dolgem boju z rakom umrla italijanska alpska smučarka Elena Fanchini, je poročala francoska tiskovna agencija AFP, ki je povzela sporočilo italijanske smučarske zveze Fisi. Kot so zapisali pri Fisiju, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem