Povezane novice

Zabaven zaplet: ob besedah Zelenskega se je nasmejala cela dvorana #video

SiolNET 09.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je včeraj iz Londona priletel v Pariz na srečanje s francoskim kolegom Emmanuelom Macronom in nemškim kanclerjem Olafom Scholzem. Ob prihodu na izjavo za javnost je prišlo do manjšega zapleta, saj se je… »

Zelenski se je Evropejcem zahvalil za podporo Ukrajini

Primorske 09.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se je danes v Evropskem parlamentu zahvalil ljudem v Evropi za podporo Ukrajini v njenem boju proti ruski agresiji. Kot je poudaril v svojem govoru, Ukrajina brani "evropski način življenja". Predsednica… »

GOLOB O DODATNI POMOČI UKRAJINI: "Počakajmo tiste, ki so se doslej držali ob strani" (FOTO)

Regional 09.02.2023
Slovenski premier Robert Golob na današnjem srečanju z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim ne bo napovedal dodatne pomoči Ukrajini, je dejal ob prihodu na vrh EU v Bruslju. Po njegovih besedah so zdaj na vrsti velike članice EU, ki "so se… »

Vrh EU: Nekateri za okrepljeno varovanje mej, drugi ograjam manj naklonjeni

24ur 09.02.2023
Po večurnih pogovorih z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim so voditelji EU izredni vrh v Bruslju nadaljevali z razpravo o migracijah in globalni konkurenčnosti. Avstrijski kancler Karl Nehammer se je ob prihodu znova zavzel za okrepitev… »

Zelenski v Bruslju poln pričakovanj

Dnevnik 09.02.2023
Zahvale za vso podporo Ukrajini od začetka vojne in prošnje za nadaljnjo pomoč v orožju ter pospešitev pristopnega procesa k Evropski uniji so zaznamovale prvi obisk predsednika Volodimirja Zelenskega v Bruslju po začetku ruske agresije pred skoraj… »

Golob: Za pomoč Ukrajini so na vrsti velike članice EU

24ur 09.02.2023
Ob prihodu na vrh EU v Bruslju je premier Robert Golob dejal, da Slovenija Ukrajini ne bo napovedala dodatne pomoči - zdaj naj bi bile po njegovem na vrsti velike članice EU. Kasneje pa je premier zagotovil, da bo Slovenija Ukrajini pomagala tudi v… »

Elon Musk je spet razjezil Ukrajince #vŽivo

SiolNET 09.02.2023
Odločitev podjetja SpaceX, katerega lastnik je Elon Musk, da omeji uporabo Starlinka za brezpilotna letala, je razjezila Ukrajince. Mihajlo Podoljak, višji svetovalec ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega, tako Muskovemu podjetju očita, da… »

Edino ta voditelj v Bruslju ni zaploskal Zelenskemu

Zurnal24 09.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je začel obisk v Bruslju. Dobrodošlico sta Zelenskemu ob prihodu v Bruselj izrekla predsednik Evropskega sveta Charles Michel in predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen. Ob prihodu so mu zaploskali vsi… »

Zelenski dejal, da so nekateri evropski voditelji Ukrajini pripravljeni dati bojna letala

RTV Slovenija 09.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na izrednem vrhu Evropske unije v Bruslju dejal, da mu je več voditeljev držav članic zatrdilo, da so pripravljeni Kijevu zagotoviti letala za boj z ruskimi silami. "Evropa bo z nami do naše zmage. Od več… »

VIDEO: Vsi so zaploskali Zelenskemu, le Orban ne

Necenzurirano 09.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je danes obiskal Evropski parlament. Deležen je bil zelo prisrčne dobrodošlice. "Dobrodošel doma, dobrodošel v EU," mu je laskal predsednik Evropskega sveta Charles Michel, nič bolj pa ni zaostajala… »

Zelenski v Bruslju: Hvala vsem v Evropi za podporo Ukrajini v tej zgodovinski bitki

SiolNET 09.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se je danes v Evropskem parlamentu zahvalil ljudem v Evropi za podporo Ukrajini v njenem boju proti ruski agresiji. Kot je poudaril v svojem govoru, Ukrajina brani "evropski način življenja". Predsednica… »

Ukrajinski predsednik v Bruslju za več sodobnega orožja

Nova 24TV 09.02.2023
Foto: epa Ukrajinski voditelj je prispel v Bruselj, po tem ko je voditelje Francije, Nemčije in Združenega kraljestva pozval, naj zagotovijo bojna letala za vojno proti Rusiji. Volodimir Zelenski je na svojem drugem potovanju v tujino po invaziji… »

Scholz ob prihodu na vrh EU za usklajeno pomoč Ukrajini

Dnevnik 09.02.2023
Nemški kancler Olaf Scholz se je danes ob prihodu na vrh EU v Bruslju, ki se ga udeležuje tudi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, zavzel za usklajeno pomoč Ukrajini ter zagotovil, da si bo Nemčija prizadevala za hitro dobavo tankov. Za… »

Skupina Wagner naj bi prenehala z novačenjem zapornikov

24ur 09.02.2023
Ruska najemniška skupina Wagner je sporočila, da je prenehala z rekrutiranjem v ruskih zaporih. Novačenje zapornikov naj bi Wagner sicer začel že sredi lanskega leta. "Rekrutiranje zapornikov v skupino Wagner se je popolnoma ustavilo," je sporočil… »

Robert Golob na srečanju z Zelenskim ne bo ponudil dodatne pomoči Slovenije

Slovenske novice 09.02.2023
Slovenski premier se boji, da se obe strani zdaj pripravljata na zaostritev vojaških spopadov. Slovenski premier Robert Golob na današnjem srečanju z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim ne bo napovedal dodatne pomoči Ukrajini, je premier… »

Golob / »Jaz nisem optimist, bojim se, da se obe strani pripravljata na zaostritev vojaških spopadov«

Mladina 09.02.2023
Robert Golob na današnjem srečanju z Volodimirjem Zelenskim ne bo napovedal dodatne pomoči Ukrajini. Po njegovih besedah so zdaj na vrsti velike članice EU, ki "so se do zdaj držale nekoliko ob strani". Slovenski premier Robert Golob na današnjem… »

Golob: Za pomoč Ukrajini so na vrsti članice, ki so se doslej držale ob strani

Delo 09.02.2023
Na dnevnem redu današnjega zasedanja je tudi mirovni načrt, ki ga je pripravila Ukrajina. Slovenski premier Robert Golob na današnjem srečanju z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim ne bo napovedal dodatne pomoči Ukrajini, je premier dejal… »

Spodrsljaj na srečanju med Zelenskim, Macronom in Scholzem

Zurnal24 09.02.2023
V sredo zvečer so se v Elizejski palači srečali Macron, Zelenski in Scholz, ki se bodo udeležili tudi vrha EU v Bruslju. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v sredo obiskal Združeno kraljestvo, kjer se je srečal s premierjem Rishijem Sunakom… »

Robertu Golobu in drugim se bo v Bruslju pridružil tudi Zelenski

Slovenske novice 09.02.2023
Govorili bodo o nadaljni podpori Ukrajini. Voditelji držav članic EU se bodo danes sestali na izrednem zasedanju v Bruslju, v ospredju katerega bodo nadaljnja podpora Ukrajini v njenem boju z Rusijo, zagotavljanje konkurenčnosti evropskega gospodarstva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem