Povezane novice

ZDA: kitajski balon je bil opremljen z vohunskimi pripomočki

SiolNET 09.02.2023
Kitajski balon, ki so ga ZDA v soboto sestrelile nad Atlantikom, je bil opremljen za zaznavanje in zbiranje obveščevalnih signalov v okviru obsežnega, z vojsko povezanega programa zračnega nadzora, ki je bil usmerjen v več kot 40 držav, je danes… »

Sestreljen balon naj bi bil opremljen z 'vohunskimi antenami'

24ur 09.02.2023
Kitajski balon, ki so ga ZDA sestrelile nad Atlantikom, je bil opremljen za zaznavanje in zbiranje obveščevalnih signalov v okviru obsežnega, z vojsko povezanega programa zračnega nadzora, ki je bil usmerjen v več kot 40 držav, je izjavil… »

Biden je dejal, da želijo s Kitajsko le tekmovati, ne se tudi spopasti

RTV Slovenija 09.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v sredo za javno televizijo PBS dejal, da ZDA ne iščejo konflikta s Kitajsko, kljub povečanim napetostim zaradi kitajskega balona, ki je nedavno preletel ZDA in so ga nato sestrelili. Biden je ponovil, da si ZDA… »

ZDA: »Vlaganj ne bo, če se bo Kitajska obnašala enako kot Rusija« / Kitajska: »To je skrajno neodgovorno«

Mladina 09.02.2023
Ameriški predsednik Biden je kitajskemu predsedniku Xiju dejal, da to ni grožnja, ampak le opazka in da naj si pogleda, kaj se dogaja z Rusijo. Kitajska mu odgovarja, da je tovrstna retorika ZDA v nasprotju z osnovnim diplomatskim bontonom. Ameriški… »

Biden: "Ta človek ima izjemne probleme."

Zurnal24 09.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v sredo za javno televizijo PBS dejal, da ZDA ne iščejo konflikta s Kitajsko, kljub povečanim napetostim zaradi domnevnega kitajskega balona, ki je nedavno preletel ZDA in so ga nato sestrelili. Ponovil je, da si ZDA… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem