Povezane novice

V Šmarju voznik ni ustavil policistom, z gradbišča ukradli kopalniške ploščice

Kozjansko 09.02.2023
Šmarski policisti so včeraj pri izvajanju kontrole prometa v Šmarju pri Jelša, ustavljali voznika, ki je skozi naselje vozil s prekomerno hitrostjo. Voznik ni upošteval znakov policistov za ustavljanje in je z veliko hitrostjo odpeljal v smeri proti… »

Trčil v avto in povozil peško

Slovenske novice 09.02.2023
Zgodilo se je na območju Bohinjske Bistrice. V sredo okoli 13.30 je prišlo do prometne nesreče na območju Bohinjske Bistrice med 53-letnim tujim voznikom avtomobila in 47-letno peško. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti z avtomobilom trčil v… »

Saj ni res, pa je: voznik tako pijan, da je spregledal krožišče

Slovenske novice 09.02.2023
Z avtom, v katerem sta bila še dva sopotnika, so pristali na zelenici sredi krožišča. V sredo okoli 22.30 je na območju Lesc prišlo do prometne nesreče. 40-letni voznik je z avtomobilom trčil v sredinski otok pred krožiščem in v nadaljevanju… »

Alkohol in hitrost! Mladi voznik s ceste v drevo.

Goriški portal 09.02.2023
V torek, nekaj pred 18. uro, se je prometna nesreča zgodila pri Kobdilju, občina Komen, kjer je mladi voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. 24-letni voznik, doma s Krasa, je vozil iz Koprive proti Štanjelu. Zaradi neprilagojene… »

Eden med vožnjo iskal polnilec, drugi zaspal, ...

Zurnal24 09.02.2023
Pester kulturni dan so imeli včeraj tudi gorenjski policisti. Že okoli 7. ure je na območju Kranja s ceste zapeljal 46-letni voznik in trčil v drevo. Kot so danes v pregledu dogodkov navedli s Policijske uprave Kranj, je zgoraj omenjeni voznik med… »

NESREČA MED KOPRIVO IN ŠTANJELOM: Pijan in prehiter za volanom (FOTO)

Regional 09.02.2023
V torek ob 17.46 je prišlo do prometne nesreče na cesti med Koprivo in Štanjelom, v kateri je bil udeležen 24-letni voznik avtomobila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste. Vozilo se je pri tem prevrnilo in trčilo v drevo. Vozniku, ki… »

“Prešerno” za volanom

Primorske 09.02.2023
V noči iz torka na sredo ter v sredo so policisti ujeli kar nekaj pijanih voznikov avtomobila. “Neslavna” rekorderja sta za volan sedla z 1,5 promila alkohola. PRIMORSKA > V torek, ob 23.41, so policisti na Šmarski cesti v Kopru najpprej ustavili… »

Z avtom s ceste in v drevo

Primorske 09.02.2023
Pri Kobdilju je v torek malo pred 18. uro 24-letni voznik, doma iz ene od kraških vasi, z avtom zapeljal s ceste. KOBDILJ > Mladi voznik se je peljal iz Koprive proti Štanjelu, ko je zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad avtom in zapeljal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem