Povezane novice

Celjani po pravi drami do velike zmage v Franciji

SiolNET 09.02.2023
Po več kot mesecu dni in svetovnem prvenstvu se je vrnila rokometna liga prvakov. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 11. krogu pripravili prijetno presenečenje, v Nantesu so namreč domačo ekipo, sicer tretjo na lestvici skupine B, premagali z… »

Slovenija Turčiji in Siriji namenja 500.000 evrov humanitarne pomoči

Primorske 09.02.2023
Slovenija bo Turčiji in Siriji za okrevanje po uničujočem potresu zagotovila humanitarno pomoč v višini 400.000 evrov, je danes po dopisni seji sporočila vlada. Kasneje so z zunanjega ministrstva sporočili, da bo ministrstvo obema državama preko… »

Vlah in Gaberšek ponovila vajo, padel tudi Nantes

Delo 09.02.2023
Rokometaši Celja PL so presenetljivo zmagali v Nantesu in ostajajo v igri za napredovanje iz skupine EHF lige prvakov. Aleks Vlah zadel v zadnjih sekundah. Podobno kot na začetku sezone sta Aleks Vlah in vratar Gal Gaberšek odigrala fantastično tekmo… »

Proti Turčiji je krenil prvi slovenski konvoj z materialno pomočjo

24ur 09.02.2023
Evropski komisar za krizno upravljanje Janez Lenarčič je prispel v turško mesto Gaziantep, kjer se bo sestal s podpredsednikom turškega urada za upravljanje naravnih nesreč in humanitarnimi organizacijami iz Sirije. Skupaj z ekipo EU za civilno… »

Vlah v zadnji akciji zagotovil Celjanom zmago v Nantesu

RTV Slovenija 09.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 11. krogu Lige prvakov pripravili presenečenje. Iz Nantesa so odnesli dve točki (31:32). Junak tekme je bil reprezentant Aleks Vlah, ki je dosegel odločni gol nekaj sekund pred koncem. Vlah je bil s sedmimi goli… »

Rokometaši Celja presenetili aktualne francoske podprvake (video)

Celje.info 09.02.2023
Celjski rokometaši so v 11. krogu Lige prvakov gostovali v Franciji pri Nantesu. Po izredno izenačenem dvoboju in infarktni končnici so Celjani vendarle uspeli priti do presenetljive zmage. Nantes : Celje Pivovarna Laško 31:32 (15:17) Strelci Celja… »

Rokometaši Celja Pivovarne Laško v gosteh premagali Nantes

24ur 09.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 11. krogu elitne lige prvakov gostovali v Franciji in po napetem boju z 32:31 (17:15) ugnali Nantes. Aleks Vlah je bil tri sekunde pred koncem uspešen za zmago. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 11. krogu… »

Slovenija Turčiji in Siriji pol milijona evrov nujne humanitarne pomoči

SiolNET 09.02.2023
Vlada Republike Slovenije bo za naslavljanje posledic potresa v Turčiji in Siriji namenila pol milijona evrov nujne humanitarne pomoči, so sporočili z zunanjega ministrstva. Vlada Republike Slovenije za naslavljanje posledic potresa, ki je 6. februarja… »

Šarec: Prvi konvoj z materialno pomočjo bo prispel prej kot v tednu dni #foto

SiolNET 09.02.2023
Iz Državnega logističnega centra Roje je proti Turčiji, ki jo je v ponedeljek prizadel silovit potres, danes krenil prvi konvoj z materialno pomočjo za prizadete. Slovenija jim bo pomagala s 25 šotori, ustreznimi grelci in tisoč odejami. Ocenjena… »

Slovenija Turčiji in Siriji namenja 500 tisoč evrov humanitarne pomoči

SiolNET 09.02.2023
Slovenija bo Turčiji in Siriji za okrevanje po uničujočem potresu zagotovila humanitarno pomoč v višini 400 tisoč evrov, je danes po dopisni seji sporočila vlada. Kasneje so z zunanjega ministrstva sporočili, da bo ministrstvo obema državama prek… »

17.500 MRTVIH V POTRESU JE ZADNJA ŠTEVILKA: Slovenija Turčiji in Siriji pošilja pol milijona evrov (FOTO, VIDEO)

Regional 09.02.2023
Slovenija bo Turčiji in Siriji za okrevanje po uničujočem potresu zagotovila humanitarno pomoč v višini 400.000 evrov, je danes po dopisni seji sporočila vlada. Kasneje so z zunanjega ministrstva sporočili, da bo ministrstvo obema državama preko… »

Slovenija skoraj pol milijona humanitarne pomoči Turčiji in Siriji

Slovenske novice 09.02.2023
Popotresno pomoč prebivalcem Turčije in Sirije bomo zagotovili iz sredstev proračunske rezerve, so pojasnili na zunanjem ministrstvu. Polovico sredstev humanitarne pomoči bo prejela Mednarodna federacija društev Rdečega križa in Rdečega polmeseca… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem