Povezane novice

MZZ na zagovor kliče veleposlanico

Zurnal24 09.02.2023
Slovenija Avstrijo poziva k ukrepanju. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve bo zaradi spletne objave podmladka avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) s protislovensko vsebino na pogovor poklicalo veleposlanico Avstrije v Sloveniji Elisabeth… »

V Poslanski skupini SDS odločno obsojajo napad podmladka koroških svobodnjakov na slovenski jezik in kulturo

Nova 24TV 09.02.2023
Foto: STA V Poslanski skupini SDS sporočajo, da so z ogorčenjem prebrali novico o spletni objavi koroške veje mladinske organizacije avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ), v kateri so člani podmladka pred deželnozborskimi volitvami na Koroškem… »

Ministrstvo bo zaradi sporne objave na pogovor poklicalo veleposlanico Avstrije

24ur 09.02.2023
Slovensko zunanje ministrstvo je ostro obsodilo objavo podmladka avstrijske svobodnjaške stranke. Ti v objavi pozivajo k ustavitvi "slovenizacije" na avstrijskem Koroškem. "To je nedopusten izraz nestrpnosti do slovenske narodne skupnosti," so poudarili… »

Podmladek avstrijskih svobodnjakov nad koroške Slovence

SiolNET 09.02.2023
Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve bo zaradi spletne objave podmladka Avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) s protislovensko vsebino na pogovor poklicalo veleposlanico Avstrije v Sloveniji Elisabeth Ellison-Kramer, so danes sporočili iz Mladike… »

Zunanje ministrstvo na zagovor kliče veleposlanico Avstrije

Delo 09.02.2023
Mladi zastopniki svobodnjakov so volivce namreč pozvali naj ustavijo »slovenizacijo« dežele. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve bo zaradi spletne objave podmladka avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) s protislovensko vsebino na pogovor… »

MZZ bo avstrijsko veleposlanico poklical na pogovor zaradi objave podmladka svobodnjakov

RTV Slovenija 09.02.2023
Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve bo zaradi spletne objave podmladka avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) s protislovensko vsebino na pogovor poklicalo veleposlanico Avstrije v Sloveniji Elisabeth Ellison-Kramer. Zunanje ministrstvo je preko… »

Zunanje ministrstvo bo zaradi objave podmladka svobodnjakov na pogovor poklicalo veleposlanico Avstrije

Dnevnik 09.02.2023
Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve bo zaradi spletne objave podmladka avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ) s protislovensko vsebino na pogovor poklicalo veleposlanico Avstrije v Sloveniji Elisabeth Ellison-Kramer, so danes sporočili iz Mladike… »

Janša obsodil severne sosede: "So Putinovi prijatelji povrh vsega!"

Zurnal24 09.02.2023
Zveza slovenskih organizacij (ZSO) je v torek obsodila spletno objavo koroške veje mladinske organizacije avstrijske svobodnjaške stranke (FPÖ), v kateri so člani podmladka pred deželnozborskimi volitvami na Koroškem pozivali k ustavitvi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem