Povezane novice

Svetovalec Zelenskega bije plat zvona: Ukrajinski vojski je praktično zmanjkalo streliva

SiolNET 10.02.2023
Ihor Žovkva, svetovalec ukrajinskega predsednika Volodimirja Zelenskega, je v intervjuju za Bloomberg povedal, da je Ukrajini skoraj zmanjkalo streliva. Zato so ruski napadi trenutno še toliko nevarnejši, opozarja Žovkva. Pomanjkanje streliva je… »

Obsežni ruski napad, eksplozije po vsej Ukrajini: začela se je ruska ofenziva

Slovenske novice 10.02.2023
Sirene za nevarnost zračnega napada so se oglasile po vsej državi. O žrtvah ni poročil. Rusija je danes zjutraj z raketami in droni izvedla obsežen napad na energetsko infrastrukturo v Ukrajini, je sporočil Kijev. Napade je izvedla v regijah… »

Zaporožje utrpelo 'enega največjih zračnih napadov', popravila že potekajo

24ur 10.02.2023
Obsežni ruski napadi so poškodovali energetsko infrastrukturo v več delih Ukrajine, poročajo ukrajinske oblasti. Rakete so uničile visokonapetostno infrastrukturo v zahodni, osrednji in vzhodni Ukrajini. Popravila infrastrukture že potekajo… »

Ruski raketi sta preleteli moldavski zračni prostor. Romunija: Leteli sta 35 kilometrov od meje.

RTV Slovenija 10.02.2023
Rusija je z raketami in letalniki izvedla obsežen napad na energetsko infrastrukturo v Ukrajini. Moldavija je potrdila, da sta ruski raketi, izstreljeni iz Črnega morja, preleteli njen zračni prostor, romunske oblasti so dejale, da sta leteli blizu… »

Ruske sile raketirale Zaporožje in Harkov, ruska raketa vstopila v zračni prostor Moldavije

Necenzurirano 10.02.2023
Rusija je z raketami napadla Zaporožje in Harkov, poročajo ukrajinske zračne sile, dve ruski raketi sta med napadom na Ukrajino prečkali zračni prostor Romunije in Moldavije. Vrhovni poveljnik ukrajinskih sil Valerij Zalužni je danes opozoril, da… »

Ruska raketa na poti v Ukrajino vstopila v zračni prostor Moldavije

Delo 10.02.2023
Romunsko obrambno ministrstvo trdi, da v njihov zračni prostor ni vstopila nobena ruska raketa. Vrhovni poveljnik ukrajinskih sil Valerij Zalužni je danes opozoril, da sta dve ruski raketi med napadom na Ukrajino prečkali zračni prostor Romunije in… »

Ruska raketa na poti v Ukrajino vstopila v zračni prostor Moldavije

Primorske 10.02.2023
Vrhovni poveljnik ukrajinskih sil Valerij Zalužni je danes opozoril, da sta dve ruski raketi med napadom na Ukrajino prečkali zračni prostor Romunije in Moldavije. Romunske oblasti so njegove trditve že zanikale, Moldavija pa je potrdila vstop ene od… »

Rusi udarili z vso silo, Ukrajinci v paniki

Zurnal24 10.02.2023
Rusija je danes zjutraj z raketami in droni izvedla obsežen napad na energetsko infrastrukturo v Ukrajini, je sporočil Kijev. Napade je izvedla v regijah Zaporožje in Harkov, pa tudi v prestolnici Kijev. Sirene za nevarnost zračnega napada so se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem