Povezane novice

Osumljeni za umor v Murski Soboti po odpustu iz bolnišnice v priporu #video

SiolNET 10.02.2023
Moški, osumljen, da je v nedeljo v Murski Soboti z nožem zabodel 26-letnika, ki je zaradi hudih poškodb umrl, je trenutno v priporu. Ker je bil tudi sam poškodovan, so ga v nedeljo prepeljali v bolnišnico, po odpustu iz nje pa so mu v sredo odvzeli… »

Osumljeni za umor 26-letnika v Murski Soboti po odpustu iz bolnišnice v priporu

Dnevnik 10.02.2023
Moški, osumljen, da je v nedeljo v Murski Soboti z nožem zabodel 26-letnika, ki je zaradi hudih poškodb umrl, je trenutno v priporu. Ker je bil tudi sam poškodovan, so ga v nedeljo prepeljali v bolnišnico, po odpustu iz nje pa so mu v sredo odvzeli… »

Smrt v Murski Soboti: z nožem ga je zabodel sosed

Zurnal24 10.02.2023
Nove podrobnosti o okrutnem umoru v Murski Soboti. Vodja oddelka za splošno kriminaliteto v sektorju kriminalistične policije Policijske uprave Murska Sobota Robert Roudi je na novinarski konferenci predstavil prve ugotovitve umora v Murski Soboti, o… »

Osumljenec za umor 26-letnega soseda v Murski Soboti po odpustitvi iz bolnišnice v priporu

RTV Slovenija 10.02.2023
Znane so podrobnosti o umoru, ki se je v nedeljo zgodil v Murski Soboti. Po navedbah policije sta se sprla 26-letni in 48-letni sosed, pri čemer je starejši mlajšega smrtno poškodoval z nožem in nato pobegnil s kraja. Policisti so ga prijeli kmalu… »

Šestindvajsetletnega moškega z nožem smrtno ranil 48-letni sosed

Delo 10.02.2023
Motiv za umor ni znan. Policija osumljenega 48-letnika, državljana BiH, še ni obravnavala zaradi prekrškov ali kaznivih dejanj z znaki nasilja. Robert Roudi, vodja oddelka za splošno kriminaliteto, je danes v izjavi za javnost pojasnil nekaj… »

Umor v Murski Soboti: 26-letnika z nožem zabodel 48-letni sosed

24ur 10.02.2023
Poročali smo, da je v nedeljo 48-letnik z nožem huje poškodoval 26-letnika, ki je zaradi poškodb na kraju umrl. Osumljenca, ki je s kraja pobegnil, so policisti kmalu izsledili, ker pa je bil tudi on poškodovan, so ga peljali na zdravljenje v… »

Slovenijo pretresa umor 26-letnika: to so ugotovili kriminalisti

Slovenske novice 10.02.2023
Mlad moški je umrl v stanovanjskem bloku, sodil mu je sosed. Prejšnji vikend je širno Slovenijo pretresla vest o uboju, ki se je v nedeljo proti večeru zgodil v Murski Soboti. Tam je 48-letni osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje… »

FOTO: Kaj je v ozadju nedeljske groze v Murski Soboti? Damir naj bi Marsela zabodel več kot 30-krat ...

Necenzurirano 10.02.2023
Policisti so danes pojasnili nekaj, a ne veliko novih podrobnosti o krvavem dogodku, ki se je v nedeljo zvečer odvil v Murski Soboti. Storilca sumijo kaznivega dejanja umora. Kot smo že poročali, je v Murski Soboti v nedeljo zvečer 48-letni državljan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem