Povezane novice

Ilka Štuhec na vse počasnejši progi šesta, praznih rok tudi Goggia

RTV Slovenija 10.02.2023
Vse je bilo nared, da Ilka Štuhec osvoji že tretjo medaljo na smukih svetovnega prvenstva. Po odstopu Sofie Goggia je bila dosegljiva tudi zlata, toda številka 15 enostavno ni več dopuščala presežkov, tako da več od 6. mesta Mariborčanka ni mogla… »

Udarec za Norvežana: SP že končano

SiolNET 10.02.2023
Norveški alpski smučar Atle Lie McGrath je svetovno prvenstvo v Franciji končal predčasno. Usoden je bil padec na četrtkovem superveleslalomu, ob katerem si je poškodoval koleno. Sportal Innerhofer najhitrejši na treningu smuka, Naraločnik… »

Ilka Štuhec na treningu z vso hitrostjo le v spodnjem delu

RTV Slovenija 10.02.2023
Za alpskimi smučarkami je na SP-ju 2023 še zadnji, tretji, trening smuka, na katerem je bila najhitrejša prva favoritinja Sofia Goggia. Dvakratna svetovna prvakinja Ilka Štuhec je bila 18., po zadržanem začetku je bila v spodnjem delu tretja… »

Ilka Štuhec na zadnjem treningu rezervirana

Dnevnik 10.02.2023
Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je na zadnjem treningu pred sobotnim smukom na svetovnem prvenstvu v Meribelu v Franciji zasedla 18. mesto. Za Italijanko Sofio Goggia je zaostala 1,54 sekunde. Na drugem treningu smuka za moške je bil najhitrejši… »

Kako je šlo Ilki Štuhec na zadnjem treningu smuka?

SiolNET 10.02.2023
Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je na zadnjem treningu pred sobotnim smukom na svetovnem prvenstvu v Meribelu v Franciji zasedla 18. mesto. Za najhitrejšo, Italijanko Sofio Goggia, je zaostala 1,54 sekunde. Sportal Ilka Štuhec ob maminih… »

Tako je z generalko za vrhunec opravila Ilka Štuhec

Zurnal24 10.02.2023
Alpske smučarke so se na svetovnem prvenstvu še zadnjič preizkusile na treningu smuka. Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je na zadnjem treningu pred sobotnim smukom na svetovnem prvenstvu v Méribelu v Franciji zasedla 18. mesto. Za najhitrejšo… »

Ilka Štuhec ob maminih težavah: Močno sem se zjokala

SiolNET 10.02.2023
Ilko Štuhec v soboto s smukom čaka vrhunec letošnjega svetovnega prvenstva v alpskem smučanju. Slovenska smučarka bo med glavnimi favoritkami za najvišja mesta, nekoliko pa je odlične dni v Meribelu prekinila poškodba mame in glavne trenerke Darje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem