Povezane novice

Ema Klinec in Nika Prevc na zmagovalnih stopničkah

Slovenske novice 10.02.2023
Najboljša je bila Avstrijka Eva Pinkelnig. Slovenski smučarski skakalki Ema Klinec in Nika Prevc sta se na tekmi za svetovni pokal v avstrijskem Hinzenbachu uvrstili na oder za zmagovalke. Klinec (250,5) je končala na drugem, Prevc (248,2) pa na… »

Začelo se je s srhljivim trenutkom, razpletlo sanjsko za Slovenijo

Delo 10.02.2023
Ema Klinec že šestič letos skočila na zmagovalni oder, prvič se je nanj zavihtela tudi Nika Prevc. Naši junakinji očarali tudi Andreasa Goldbergerja. V nadaljevanju preberite: Kako sta Ema Klinec in Nika Prevc, slovenski junakinji prve od dveh… »

Nika četrta iz dinastije Prevc s stopničkami svetovnega pokala

Dnevnik 10.02.2023
Ema Klinec in Nika Prevc sta v avstrijskem Hinzenbachu morali priznati premoč zgolj najboljši skakalki zime, Evi Pinkelnig. Aktualna svetovna prvakinja v smučarskih skokih Ema Klinec je na predzadnji postojanki pred domačim svetovnim prvenstvom v… »

Nika Prevc po stopinjah svojih bratov

RTV Slovenija 10.02.2023
Na tekmi skakalk v Hinzenbachu sta bili kar dve Slovenki na zmagovalnem odru: Ema Klinec je bila druga, mladinka Nika Prevc pa ob največjem uspehu v karieri tretja. Spet je bila najboljša Avstrijka Eva Pinkelnig. Eva Pinkelnig, ki zanesljivo vodi v… »

Ema Klinec odlična druga, na stopničkah prvič tudi Nika Prevc

Delo 10.02.2023
Na tekmi za svetovni pokal v Hinzenbachu dve slovenski smučarski skakalki na zmagovalnem odru. Najboljša je bila Avstrijka Eva Pinkelnig. Avstrijska smučarska skakalka Eva Pinkelnig (91,5 m in 89,5 m) je v svojo korist odločila tekmo za svetovni pokal… »

Ema Klinec znova druga, Nika Prevc do premiernih stopničk

SiolNET 10.02.2023
Izjemen slovenski uspeh v Hinzenbachu. Ema Klinec je znova skočila na drugo mesto, prvič v karieri pa si je na tekmi svetovnega pokala stopničke zagotovila mlada Nika Prevc. Pred Slovenkama je končala le vodilna v skupnem seštevku Eva Pinkelnig. Do… »

Nika Prevc prvič na stopničkah, pred njo še Ema Klinec

Zurnal24 10.02.2023
Izjemen uspeh slovenskih skakalk. Slovenski smučarski skakalki Ema Klinec in Nika Prevc sta se na tekmi za svetovni pokal v avstrijskem Hinzenbachu uvrstili na oder za zmagovalke. Klinec (250,5) je končala na drugem, Prevc (248,2) pa na tretjem mestu. S… »

Novice dneva »

Med nabiranjem gob se je izgubil, našli so ga mrtvega

RTV Slovenija pred 7 uramiše 3 povezane

Mohorič v boju za bron, van der Poel do naslova

Zurnal24 pred 9 uramiše 3 povezane

Garnbret na zadnji tekmi ob skupno zmago

Zurnal24 pred 10 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem