Povezane novice

OTP banka vidi v prevzemu Nove KBM obojestransko korist

24ur 10.02.2023
Predsednik upravnega odbora in glavni izvršni direktor OTP banke Sandor Csany po zaključenem prevzemu Nove KBM poudarja, da je ta prevzem v obojestransko korist. Na čelu kasneje združene Nove KBM in SKB banke bo ostal predsednik uprave Nove KBM John… »

Združevanje SKB-ja in Nove KBM naj bi trajalo leto in pol, v tem času za komitente brez sprememb

RTV Slovenija 10.02.2023
Po prevzemu Nove KBM so predstavniki madžarske bančne skupine OTP predstavili načrte, ki jih imajo z obema slovenskima bankama v svojem lastništvu. Poldrugo leto se za komitente Nove KBM in SKB-ja ne bo spremenilo nič bistvenega. Predsednik upravnega… »

Zahtevno združevanje obeh bank bo vodil John Denhof

Delo 10.02.2023
Američan, predsednik uprave Nove KBM, bo vodil združeno banko. Anita Stojčevska bo njegova namestnica. S tem, ko je OTP po dolgotrajnem čakanju na soglasje varuha konkurence vendarle prevzela mariborsko Novo KBM, bo združeno banko vodil John Denhof… »

OTP banka vidi v prevzemu Nove KBM obojestransko korist

Dnevnik 10.02.2023
Predsednik upravnega odbora in glavni izvršni direktor OTP banke Sandor Csany po zaključenem prevzemu Nove KBM poudarja, da je ta prevzem v obojestransko korist. Na vodilnem mestu bo ostal dosedanji predsednik uprave Nove KBM John Denhof, njegova… »

Banka OTP zaključila prevzem Nove KBM

SiolNET 10.02.2023
Predsednik upravnega odbora in glavni izvršni direktor banke OTP Sandor Csanyi po zaključenem prevzemu Nove KBM poudarja, da je ta prevzem v obojestransko korist. OTP je za prevzem 6. februarja pridobila soglasje slovenskega varuha konkurence. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem