Povezane novice

Mirno in mrzlo vreme v naslednjih dneh prinaša povečane vrednosti delcev PM10

24ur 10.02.2023
V dolinah in kotlinah celinske Slovenije bodo danes in v naslednjih dneh lahko presežene dnevne mejne vrednosti trdih delcev PM10, opozarjajo na Agenciji RS za okolje. Ravni bodo visoke predvsem zjutraj in zvečer, čez dan se bodo prehodno znižale. Na… »

Arso objavil resno opozorilo

Zurnal24 10.02.2023
Mejne vrednosti bodo po pričakovanjih presežene. Agencija za okolje RS je na svojem Facebook profilu objavila opozorilo glede povišanih vrednosti delcev PM10. Mirno in jasno vreme po njihovih besedah v zimskem čsu žal pripomore k večji… »

Arso z resnim opozorilom: ne le mraz, v prihodnjih dneh tudi presežne vrednosti trdih delcev

Slovenske novice 10.02.2023
NIJZ navaja, da lahko onesnaženost zraka z delci pomembno vpliva na zdravje ljudi. Poleg nizkih temperatur, zaradi katerih je Agencija RS za okolje(ARSO) za ta konec tedna prižgal rumeni alarm, bodo v dolinah in kotlinah celinske Slovenije danes in v… »

V prihodnjih dneh možne presežne vrednosti trdih delcev, prilagodite aktivnosti na prostem

Dnevnik 10.02.2023
V dolinah in kotlinah celinske Slovenije bodo danes in v naslednjih dneh lahko presežene dnevne mejne vrednosti trdih delcev PM10, opozarjajo na Agenciji RS za okolje (Arso). Ravni bodo visoke predvsem zjutraj in zvečer, čez dan se bodo prehodno… »

V zraku možne presežne vrednosti trdih delcev, prilagodite aktivnosti na prostem

RTV Slovenija 10.02.2023
V dolinah in kotlinah celinske Slovenije bodo danes in v naslednjih dneh lahko presežene dnevne mejne vrednosti trdih delcev PM10, opozarjajo na Agenciji za okolje. Ravni bodo visoke predvsem zjutraj in zvečer. Kot so sporočili z Arsa, so visoke ravni… »

OPOZORILO! V naslednjih dneh bo zrak bolj onesnažen

Regional 10.02.2023
Danes in v naslednjih dneh gre pričakovati preseganja dnevne mejne vrednosti PM10 v dolinah in kotlinah celinske Slovenije, so sporočili iz Regijskega centra za obveščanje Koper. Ravni bodo visoke predvsem zjutraj in zvečer, čez dan pa se bodo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem