Povezane novice

Švicarka je poskrbela za presenečenje, Ilka Štuhec na koncu šesta

SiolNET 11.02.2023
Na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Meribelu je v smuku nekoliko presenetljivo zmagala Švicarka Jasmine Flury, druga je bila Avstrijka Nina Ortlieb, tretja pa Švicarka Corinne Suter. Slovenska smučarka Ilka Štuhec je tekmovanje končala na 6… »

Super občutek premalo za uspeh; na Ilkin nastop ponosen tudi njen trener

RTV Slovenija 11.02.2023
Alpsko smučanje zna biti res nehvaležen šport. Ilka Štuhec je na smuku v Meribelu vse naredila prav, tudi sama je čutila, da smuča sijajno. Če bi bilo vse normalno, bi osvojila medaljo, toda proga je bila nenadoma prepočasna za odmevne dosežke… »

Ilka Štuhec šesta v smuku

Slovenske novice 11.02.2023
Slovenka tokrat brez kolajne. Švicarka Jasmine Flury je nova svetovna prvakinja v smuku. V Meribelu je 29-letnica presenetljivo prišla do sploh prve kolajne na velikih tekmovanjih. V tesnem razpletu je ugnala na koncu srebrno Avstrijko Nino Ortlieb… »

Ilki Štuhec napad na tretjo zlato snežinko ni uspel, naslov za Jasmine Flury

Dnevnik 11.02.2023
Švicarka Jasmine Flury je nova svetovna prvakinja v smuku. V Meribelu je 29-letnica presenetljivo prišla do sploh prve kolajne na velikih tekmovanjih. V tesnem razpletu je ugnala na koncu srebrno Avstrijko Nino Ortlieb, bron je pripadel branilki… »

Presenečenje na ženskem smuku, Štuhčevi se ni izšlo po načrtu

Zurnal24 11.02.2023
Ilka Štuhec je smukaško tekmo na svetovnem prvenstvu v Meribelu končala na šestem mestu. Švicarka Jasmine Flury je nova svetovna prvakinja v smuku. V Meribelu je 29-letnica presenetljivo prišla do sploh prve kolajne na velikih tekmovanjih. V tesnem… »

Švicarka brez smukaške zmage na elitni ravni postala svetovna prvakinja

Delo 11.02.2023
Velika senzacija na svetovnem prvenstvu v Meribelu: ženski smuk je dobila Švicarka Jasmine Flury pred Avstrijko Nino Ortlieb in Švicarko Corinne Suter. Švicarska alpska smučarka Jasmine Flury je nova svetovna prvakinja v smuku. Fluryjeva, ki je v… »

Trenutek zime za hitro Mariborčanko

Slovenske novice 11.02.2023
Danes ob 11. uri na SP v alpskem smučanju smuk za dekleta. Prva favoritinja Sofia Goggia, Ilka Štuhec v seštevku zime tik za njo. Končno! Ob vsem spoštovanju do uvodnih slovenskih nastopov v alpski kombinaciji in superveleslalomu je iz našega… »

Če Ilki Štuhec danes uspe, se bo zapisala v zgodovino

Zurnal24 11.02.2023
Slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je pripravljena za napad na tretje odličje na svetovnih prvenstvih. Dvakratna svetovna prvakinja v kraljevski disciplini alpskega smučanja iz leta 2017 in 2019 bo na današnjem ženskem smuku nosila startno… »

Kdo je bila zadnja junakinja smuka na SP pred nizom Tine in Ilke?

Delo 11.02.2023
V tokratnem kvizu preizkus znanja iz alpskega smučanja, olimpijskih iger in košarke. Športni kviz vsako sredo in soboto v Delu Pravilni odgovori iz prejšnjega kviza (4. 2.): 1. A) Robert Renner; 2. C) Dejan Košir; 3. A) Peter Müller. 1. Jutri bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem