Povezane novice

Zajc za las brez stopničk, Nemec po več kot petih letih znova zmagal

SiolNET 11.02.2023
Zmagovalec posamične tekme v Lake Placidu je Andreas Weillinger. Na odru za zmagovalce sta se mu pridružila Rjoju Kobajaši in Daniel Tschofenig. Timi Zajc je za las ostal brez stopničk, na četrtem mestu je za tretjim mestom zaostal 0,8 točke. Domen… »

Žyla in Kubacki dobila premierno tekmo dvojic, Domen Prevc in Zajc peta

RTV Slovenija 11.02.2023
Piotr Žyla in Dawid Kubacki sta zmagovalca premierne tekme dvojic v svetovnem pokalu v Lake Placidu. Domen Prevc in Timi Zajc sta končala na petem mestu. Po popoldanski posamični tekmi, ki jo je dobil Andreas Wellinger, so se najboljši smučarski… »

Poljakoma zgodovinska zmaga, Slovenca peta

SiolNET 11.02.2023
Zmagovalca premierne super ekipne tekme svetovnega pokala sta Poljaka Dawid Kubacki in Piotr Zyla. Na tekmi v treh serijah sta se jima na odru za zmagovalce pridružili Avstrijca Daniel Tschofenig in Stefan Kraft ter Japonca Rjoju Kobajaši in Naoki… »

Wellinger z izjemnim napadom v finalu do zmage v Lake Placidu, Zajc četrti

RTV Slovenija 11.02.2023
Karavana smučarskih skakalcev se je po dobrih 32 letih vrnila v Lake Placid, kjer je sobotno posamično tekmo za svetovni pokal dobil Nemec Andreas Wellinger. Timi Zajc je osvojil 4. mesto. Nemški skakalec, ki je trenutno v zelo dobri formi, je v prvi… »

Tekma v ZDA Wellingerju, Zajc za las ob stopničke

Delo 11.02.2023
V ameriškem Lake Placidu vrnitev smučarjev skakalcev, a brez slovenskega zmagovalnega odra. Nemec Andreas Wellinger (264,5) je zmagal na posamični tekmi za svetovni pokal smučarskih skakalcev v ameriškem Lake Placidu, ki je elito ponovno dočakal po… »

Timi Zajc stopničke zgrešil za 0,8 točke

Slovenske novice 11.02.2023
Nemec Andreas Wellinger je zmagovalec posamične tekme za svetovni pokal smučarskih skakalcev v ameriškem Lake Placidu. Nemec Andreas Wellinger (264,5) je zmagovalec današnje posamične tekme za svetovni pokal smučarskih skakalcev v ameriškem Lake… »

Bog vetra Granerudu vzel rekord, zmaga Wellingerju

Dnevnik 11.02.2023
Skakalci so v Lake Placidu opravili s prvo posamično tekmo svetovnega pokala. V Ameriki so tekmovali prvič po devetnajstih letih, zmaga pa je po zaslugi Andreasa Wellingerja odšla v Nemčijo. Prenovljena velika skakalnica v olimpijskem centru v Lake… »

Ema Klinec z manj kot točko zaostanka za zmagovalko "le" četrta

RTV Slovenija 11.02.2023
Chiara Kreuzer je zmagovalka sobotne tekme skakalk v Hinzenbachu. Ema Klinec je osvojila četrto mesto, Nika Prevc pa je z vnovič odličnim finalnim skokom končala na petem mestu. Točke so osvojile še štiri Slovenke. Če je bilo včeraj v slovenskem… »

V Hinzenbachu tesna zmaga za Kreuzer, Ema Klinec četrta, Nika Prevc peta

Dnevnik 11.02.2023
Avstrijski uspeh je z drugim mestom dopolnila najboljša skakalka zime Eva Pinkelnig, ki je za rojakinjo zaostala le desetinko točke. Tretja Japonka Nozomi Maruyama pa je bila slabša le za 0,8 točke in je po drugi strani le za desetinko premagala Emo… »

Zmaga v Avstrijo, Ema Klinec tokrat tik pod stopničkami

SiolNET 11.02.2023
Zmagovalka tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih v Hinzenbachu je Avstrijka Chiara Kreuzer, druga je bila Eva Pikenlig, tretja pa Japonka Nozomi Marujama. Naša najboljša je bila Ema Klinec, ki je bila četrta. Nika Prevc je bila peta. Ema Klinec… »

Štiri tekmovalke znotraj ene točke v Hinzenbachu

Zurnal24 11.02.2023
Ema Klinec je z zaostankom 0,9 točke osvojila nehvaležno četrto mesto, Nika Prevc je bila peta. Avstrijka Chiara Kreuzer je zmagovalka tekme svetovnega pokala smučark skakalk v avstrijskem Hinzenbachu. V tesnem razpletu, prvo in četrto tekmovalko je… »

Slovenki tokrat tik pod stopničkami, dvojna avstrijska zmaga

Delo 11.02.2023
Dvojna avstrijska zmaga na sobotni tekmi smučarskih skakalk v Hinzenbachu, Ema Klinec in Nika Prevc tik pod stopničkami. Avstrijka Chiara Kreuzer je zmagovalka tekme svetovnega pokala smučark skakalk v avstrijskem Hinzenbachu. V tesnem razpletu, prvo… »

Kvalifikacije v Lake Placidu bodo izpeljali pred današnjo tekmo

Delo 11.02.2023
Karavana smučarskih skakalcev v svetovnem pokalu se je po dobrih 32 letih vrnila v Lake Placid, kjer bodo ta konec tedna tri preizkušnje. Kvalifikacije za prvo posamično tekmo pa so zaradi premočnega vetra prestavili na soboto. Začele se bodo ob… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem