Povezane novice

Slovenska ekipa v Turčiji rešila več deset ljudi, pet psov poškodovanih, a bodo kmalu spet trenirali

RTV Slovenija 11.02.2023
11-članska slovenska enota vodnikov reševalnih psov in spremljevalnega osebja, ki je bila v Turčiji od torka, se je s falconom vrnila v Slovenijo. Možnost, da izpod ruševin rešijo še koga, je namreč zelo majhna. Ekipa slovenske civilne zaščite… »

Reševalni psi se so zaradi stopnjevanja razmer in izčrpanosti vrnili domov

SiolNET 11.02.2023
Iz Turčije, ki jo je prizadel katastrofalen potres, se je danes s falconom domov vrnila slovenska enota reševalcev s psi. Ekipa se je iz Turčije umaknila zaradi varnosti in tudi zaradi poškodb psov. V. d. direktorja uprave za zaščito in reševanje… »

Slovenska reševalna ekipa se je vrnila iz Turčije: pet psov poškodovanih, dobili šive (VIDEO)

Slovenske novice 11.02.2023
Ves čas so bili zelo motivirani, kljub nekaterim poškodbam psov in odrgninam reševalcev. Iz Turčije, ki jo je prizadel katastrofalen potres, se je danes s falconom domov vrnila slovenska enota reševalcev s psi. Ekipa se je iz Turčije umaknila zaradi… »

Obe reševalni skupini že doma: Reševalni psi so enakovredni člani enote

24ur 11.02.2023
Svojo reševalno misijo so v Turčiji uspešno zaključili slovenski 'kosmati heroji' in njihovi vodniki. Z letališča v Adani se s podporo Slovenske vojske s Falconom v dveh skupinah vračajo domov. Obe skupini sta že na slovenskih tleh. Kot je povedal… »

Obe ekipi reševalcev s psi že doma

Delo 11.02.2023
Enoti sta preiskovali ulice, prečesali sta več deset objektov v enem dnevu. Število rešenih oseb na podlagi njihovega iskanja se meri v več deset. V Slovenijo sta se danes zvečer z letalom falcon iz Turčije vrnili obe enoti reševalcev s psi, ki… »

[Video] Pes Jet, ki je reševal življenja v Turčiji, se kljub šivom doma že podi za žogico

Nova 24TV 11.02.2023
Reševalni pes Jet (foto: tw) Ekipa slovenske civilne zaščite je bila v torek napotena v Turčijo prek mehanizma EU na področju civilne zaščite, od srede do danes pa je pomagala lokalnemu prebivalstvu s preiskovanjem prostorov, ruševin in objektov… »

Slovenska reševalna ekipa se vrača iz Turčije

Primorske 11.02.2023
Slovenska enota vodnikov reševalnih psov in spremljevalnega osebja se danes vrača v Slovenijo, potem ko so v torek odšli na pomoč prizadetemu prebivalstvu v Turčiji, ki jo je v ponedeljek prizadel hud potres. Ob tem so iz Slovenske karitas… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem