Povezane novice

S prihodom na oder šokirali vse: poglejte, koga na Evrovizijo pošilja Hrvaška (VIDEO)

Slovenske novice 12.02.2023
Mnenja o izboru pesmi in skupine so deljena ... Novega predstavnika za Liverpool so izbrali in dobili naši južni sosedje. Strokovno komisijo je na koncu v skupnem seštevku prepričala reška zasedba Let 3, ki je z drznim nastopom in skladbo Mama ŠČ… »

HRVATI NA EVROVIZIJO POŠILJAJO KONTRAVERZNO SKUPINO: Zastopali jih bodo Let 3 (VIDEO)

Regional 12.02.2023
Reška skupina Let 3 je zmagovalka sinočnjega hrvaškega izbora za pesem Evrovizije. V Liverpool potujejo s pesmijo "Mama ŠČ!". Let 3 so zmagovalci Dore 2023 po izboru žirije in občinstva. Avtorja zmagovalne skladbe sta Damir Martinović Mrle in… »

Let 3 na Dori pometli s konkurenco, na spletu pozivi k njihovi diskvalifikaciji

RTV Slovenija 12.02.2023
Hrvaški izbor za Pesem Evrovizije je le nekaj ur po tem, ko so ugasnile studijske luči, dvignil ogromno prahu. Skladba Mama ŠČ je v šestnajstih urah nabrala skoraj pol milijona ogledov, Twitter pa je zaradi pozivov k diskvalifikaciji skoraj pregorel… »

Splet po razglasitvi zmagovalca na Dori: 'Hrvati, kaj je narobe z vami?'

24ur 12.02.2023
Naše južne sosede bo na letošnji Evroviziji predstavljala legendarna reška skupina Let 3. Posebneži so s kontroverzno predstavitvijo skladbe z naslovom Mama ŠČ na Dori premagali 17 drugih nastopajočih in z 279 točkami prepričali tako žirijo kot… »

Hrvaška na Evrovizijo pošilja Let 3

Primorske 12.02.2023
Hrvaška je odločila. V boj za zmago na Pesmi Evrovizije pošilja reške ekscentrike Let 3. OPATIJA > V naboru mnogih nacionalnih evrovizijskih izborov, ki so se zvrstili ta konec tedna, se je znašla tudi hrvaška Dora. Na izboru v Opatiji so med 18… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem