Povezane novice

Od 300 do 490 evrov subvencije za zaposlitev mladih do 25. leta

Primorske 13.02.2023
Mladi do vključno 25. leta starosti, ki so brezposelni, se lahko vključijo v program, namenjen hitrejšemu vstopu mladih na trg dela. Če jih delodajalec zaposli, bo ta prejemal mesečno subvencijo, ki se izplačuje 18 mesecev. Ena izmed novosti je, da… »

Slovenec na skrivaj snemal v športnem klubu. Odkrili še posnetke spolnih zlorab otrok. #video

SiolNET 13.02.2023
Koprski kriminalisti so oktobra lani ovadili slovenskega državljana, ki naj bi s skrito kamero v garderobah posnel najmanj tri osebe, med njimi tudi otroka. Pri osumljencu so našli več tisoč posnetkov spolnih zlorab otrok, so sporočili s Policijske… »

V GARDEROBO OBALNEGA ŠPORTNEGA KLUBA NASTAVIL SKRITO KAMERO: Pornografske posnetke, na njih tudi otrok, širil po spletu…

Regional 13.02.2023
Oktobra lani so koprski kriminalisti kazensko ovadili državljana Slovenije, ki je v garderobi enega od športnih klubov na Obali namestil skrito kamero, nato pa posnetke širil na spletu. Ovadili so ga za pet kaznivih dejanj prikazovanja, izdelave in… »

Pri osumljencu, ki je snemal v garderobah, našli več tisoč posnetkov spolnih zlorab otrok

RTV Slovenija 13.02.2023
Koprski kriminalisti so oktobra lani ovadili slovenskega državljana, ki naj bi s skrito kamero v garderobah posnel najmanj tri osebe, tudi otroka. Pri osumljencu so našli več tisoč posnetkov spolnih zlorab otrok, so sporočili s Policijske uprave… »

Slovenec snemal v slačilnici športnega kluba, doma hranil več tisoč posnetkov spolnih zlorab otrok

Slovenske novice 13.02.2023
Kamero je skril v žensko garderobo. Koprski kriminalisti so oktobra lani ovadili slovenskega državljana, ki naj bi s skrito kamero v garderobah posnel najmanj tri osebe, med njimi tudi otroka. Pri osumljencu so našli več tisoč posnetkov spolnih… »

Ovadili osumljenca, ki naj bi s skrito kamero snemal garderobo športnega kluba

24ur 13.02.2023
Koprski kriminalisti so oktobra lani ovadili slovenskega državljana, ki naj bi s skrito kamero v garderobah posnel najmanj tri osebe, med njimi tudi otroka. Pri osumljencu so našli več tisoč posnetkov spolnih zlorab otrok, so sporočili s Policijske… »

V garderobo skril kamero in snemal mlade športnice med tuširanjem

Zurnal24 13.02.2023
Koprski kriminalisti so oktobra lani ovadili slovenskega državljana, ki naj bi s skrito kamero v garderobah posnel najmanj tri osebe, med njimi tudi otroka. Pri osumljencu so našli več tisoč posnetkov spolnih zlorab otrok, so sporočili s policijske… »

Kolikor denarja, toliko muzike

Primorske 13.02.2023
Postojnski košarkarji so prejšnji teden v Luciji izgubili in v soboto doma izgubili še dve tekmi v letošnjem drugoligaškem prvenstvu, skupaj so v sezoni nanizali 16 porazov. Razmerja moči in položaj na lestvici jim napovedujeta drugo zaporedno… »

Izolska remija z grenkim priokusom

Primorske 13.02.2023
Zaradi evropskih obveznosti slovenskih klubov je bil okrnjen tudi ligaški razpored primorskih predstavnikov. Tisti, ki so stopili na igrišče, pa jih rokometni vikend ni posebej osrečil. Izolanke bodo morale v dodatne kvalifikacije za obstanek v… »

Kanarčkov pred porazom ni rešil niti VAR

Primorske 13.02.2023
Najbrž so Mariborčani malce presenetili rumeno-modre z ofenzivnim začetkom srečanja in uvod v spomladanski del se za gostitelje ne bi mogel pričeti slabše. “Vroči” Žan Vipotnik je že v deseti minuti poskrbel za vodstvo Štajercev. KOPER > Kot… »

Istra lahko računa, da bo do poletja nekaj vode priteklo iz Italije

Primorske 13.02.2023
Vse kaže, da bo Istra do poletja dobila zgolj dodatnih 15 litrov vode na sekundo, kar bodo zagotovili prek vzpostavitve nekdanjega vodovodnega sistema med Trstom in Koprom pri Sv. Barbari. Četrta vrtina v Klaričih pri Komnu, ki so jo pristojni… »

Želite doživeti škoromatijo? Pridite v Hrušico!

Primorske 13.02.2023
Letos mineva 683 let od prve pisne omembe škoromatov, ki veljajo za najstarejši omenjen pustni lik na Slovenskem, v soboto pa so v do zadnjega kotička polnem vaškem domu v Hrušici proslavili 30 let organiziranega ohranjanja pustnega običaja –… »

Srečni Luka osrečil Novogoričane

Primorske 13.02.2023
Lep čas se je zdelo, da pozno nedeljsko kosilo privržencem nogometašev Gorice ne bo teknilo. Potem pa se je prikazal Luka Vekić in gostiteljem globoko v sodnikovem dodatku obračuna z Radomljami priigral točko, ki je po razvoju dogodkov na… »

Favorita na Primorskem opravila pokalno generalko

Primorske 13.02.2023
Po pokalnem vložku je bila vrnitev na prvenstveno sceno za primorska predstavnika v prvi A ligi pričakovano preveč zahtevna kljub prednosti domačega igrišča. Vodilna Dobovec in Siliko sta upravičila vlogi favoritov v Kobaridu in Kopru. Bronx je… »

Kanalci in Koprčanke srečni s Koroške

Primorske 13.02.2023
Odbojkarski konec tedna je od primorskih predstavnikov v najvišjih ligah osrečil predvsem Kanalce. Salonit se je po porazu s Črnučami pobral in se po bitki na Koroškem utrdil na šestem mestu prve A lige, kjer je bilo pretekli konec tedna nadvse… »

Sežanska pravljica v Domžalah

Primorske 13.02.2023
V zadnji tekmi 21. kroga prve SNL so nogometaši sežanskega Tabora na gostovanju s kar štirimi doseženimi zadetki potopili Domžale in se po dolgem času na lestvici premaknili z mest, ki vodijo v nižji rang. DOMŽALE > Zaključno dejanje prvega… »

Na stari celini jih čakajo večji izzivi

Primorske 13.02.2023
Madridski Real je v sobotnem finalu svetovnega prvenstva potrdil prevlado evropskih klubov, a pravi vrhunci za nogometne privržence na stari celini se šele začenjajo. S prvimi izločilnimi dvoboji se vrača liga prvakov, ki že jutri prinaša… »

Sodba o pilotih: pritožili sta se obe strani

Primorske 13.02.2023
Dva pomorska pilota in dva voditelja pilotskega čolna, ki so bili prej zaposleni v podjetju Piloti, ne bodo dobili službe v javnem podjetju Koprska pristaniška pilotaža. Tako je nedavno v ponovnem sojenju odločilo koprsko delovno sodišče. So pa… »

V garderobi športnega kluba skrivaj snemal

Primorske 13.02.2023
Koprski kriminalisti so lani tožilstvu ovadili moškega, ki je v garderobo enega od istrskih športnih klubov namestil skrito kamero, nato pa posnetke, na katerih je bil tudi otrok, širil po spletu. Lani in predlani so tožilstvu ovadili petnajst… »

Obiskovalci bodo nagrajeni s popustom

Primorske 13.02.2023
Obiskovalce, ki se bodo odločili za obisk Parka vojaške zgodovine Pivka in Pomnika miru na Cerju, bosta muzeja nagradila s 25-odstotnim popustom na drugo vstopnino. Tudi s tem želi pivški muzej pomagati oživiti turizem na robu Krasa, ki ga je… »

Izboljšali bodo poplavno varnost na povodju Badaševice

Primorske 13.02.2023
Koprska občina je zagotovila približno milijon evrov za dokumentacije, s katero bodo poskrbeli za izboljšave poplavnih razmer na povodju Badaševice. Tako bodo bistveno zmanjšali poplavno ogroženost naselja Šalara in ostalega urbaniziranega dela ob… »

Kali bodo služili napajanju živine, a tudi kot dom redkih dvoživk

Primorske 13.02.2023
V okviru projekta VrH Julijcev bodo letos obnavljali 17 kalov na 13 gorskih pašnikih v Triglavskem narodnem parku (TNP). Zbiralniki deževnice z ilovnato podlago bodo služili kot dom ogroženih dvoživk in za napajanje živine. Njihovo obnovo, ki bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem