Povezane novice

Poklukar bi se prednostno lotil migracijske strategije in depolitizacije policije

RTV Slovenija 13.02.2023
Kandidat za notranjega ministra Boštjan Poklukar je v predstavitvi na odboru DZ-ja izpostavil tri prednostne naloge, ki si jih je zadal, in sicer boj s korupcijo, upravljanje migracij ter depolitizacijo, profesionalizacijo in modernizacijo policije… »

Zaslišanje Boštjana Poklukarja: Preganjal bo korupcijo in z migranti ravnal kot z ljudmi

Dnevnik 13.02.2023
Boštjan Poklukar je pred odborom za notranjo politiko uspešno zagovarjal kandidaturo za ministra za notranje zadeve. Podprlo ga je devet koalicijskih poslancev iz vseh treh strank, do konca mandata pa si je zadal tri osnovne naloge: boj proti korupciji… »

Poklukar na zaslišanju lagal o streljanju protestnikov v času Janševe vlade

Nova 24TV 13.02.2023
Seja odbora DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo, na kateri se je predstavil kandidat za ministra za notranje zadeve Boštjan Poklukar. (Foto: STA) Kandidat za notranjega ministra Boštjan Poklukar je v predstavitvi na odboru DZ… »

Poklukar: Svoje ožje ekipe še ne želim razkriti #video

SiolNET 13.02.2023
Boštjan Poklukar je uspešno prestal današnje zaslišanje pred odborom DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo. Predstavitev je potrdilo devet članov odbora, proti jih je bilo šest. V predstavitvi je razgrnil svoje načrte za delo na… »

Boštjan Poklukar s podporo matičnega odbora

Delo 13.02.2023
NPU spet s samostojnim statusom, ni nujno, da ga bo vodil policist, boj proti korupciji ena glavnih prioritet, je napovedal kandidat. Vrača se lovilec IMSI. Odbor za notranjo politiko je na koncu predstavitev kandidata za ministra za notranje zadeve… »

Odbor DZ predstavitev Boštjana Poklukarja ocenil kot ustrezno

Primorske 13.02.2023
Odbor Državnega zbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo je danes sprejel mnenje, da je bila predstavitev kandidata za notranjega ministra Boštjana Poklukarja ustrezna. Za je glasovalo 9, proti pa 6 poslancev. LJUBLJANA > Poklukar je… »

Poklukar stavčne zveze iz prejšnjega zaslišanja še ni uporabil

Zurnal24 13.02.2023
Kandidat za notranjega ministra Boštjan Poklukar, ministra, ki bo nasledil Tatjano Bobnar, na zaslišanju v DZ. Današnje zaslišanje Boštjana Poklukarja, magistra javne uprave, je drugo zaslišanje pred pristojnim odborom. Pred dobrimi štirimi leti in… »

Na to bo moral odgovoriti Poklukar

Zurnal24 13.02.2023
Kandidata za ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja danes čaka zaslišanje pred odborom DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo, na katerem bo predstavil svoje načrte za delo na čelu resorja. Vprašanja, na katera bo moral… »

POKLUKAR NA ZASLIŠANJU: Pred odborom DZ bo predstavil načrte za delo

Regional 13.02.2023
Kandidata za ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja danes čaka zaslišanje pred odborom DZ za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo, na katerem bo predstavil svoje načrte za delo na čelu resorja. Vprašanja se bodo po… »

Boštjan Poklukar danes pred odborom DZ o načrtih za delo

Delo 13.02.2023
Vprašanja se bodo po pričakovanjih vrtela tudi okoli migracijske politike, spoštovanja človekovih pravic in depolitizacije policije. Kandidata za ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja danes čaka zaslišanje pred parlamentarnim odborom za… »

Novice dneva »

Med nabiranjem gob se je izgubil, našli so ga mrtvega

RTV Slovenija pred eno uroše 3 povezane

Mohorič v boju za bron, van der Poel do naslova

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane

Gajser dobil obe vožnji za najboljšo uvrstitev Slovenije v zgodovini

RTV Slovenija pred dvema uramaše 1 povezana

Garnbret na zadnji tekmi ob skupno zmago

Zurnal24 pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem