Povezane novice

Peking: ZDA so v zadnjem letu več kot desetkrat vdrle v kitajski zračni prostor

Primorske 13.02.2023
ZDA so od januarja lani z baloni več kot desetkrat vdrle v kitajski zračni prostor, so danes sporočili iz Pekinga, potem ko je Washington minuli teden nad ameriškim ozemljem sestrelil domnevni kitajski vohunski balon in nato še tri neidentificirane… »

Bela hiša: sestreljeni baloni niso bili zunajzemeljskega izvora

Necenzurirano 13.02.2023
Kaj so počeli in čigavi so bili, še ne vedo, saj razbitine še iščejo, a tudi če ne gre za vohunske predmete, so Američani še vedno prepričani v kitajski vohunski program. V preteklem vikendu so ZDA nad Severno Ameriko sestrelile tri neznane… »

'Sestreljeni predmeti nad Severno Ameriko niso nezemeljskega izvora'

24ur 13.02.2023
Kitajsko zunanje ministrstvo pravi, da so ZDA v zadnjem letu v njihov zračni prostor z baloni poletele več kot desetkrat. Vendar pa je Bela hiša obtožbe odločno zanikala. Ob tem pa so naslovili tudi vse številčnejša ugibanja o tem, da bi bili… »

Bela hiša zanikala, da bi bili sestreljeni leteči predmeti nezemeljskega izvora

RTV Slovenija 13.02.2023
Tiskovna predstavnica Bele hiše Karine Jean-Pierre je povedala, da ni nobenih znakov, da bi bili leteči predmeti, ki jih je v zadnjem tednu ameriška vojska sestrelila nad Severno Ameriko, nezemeljskega izvora. Zaradi naraščajočih špekulacij v… »

Bela hiša: Sestreljeni leteči predmeti niso povezani z Nezemljani

SiolNET 13.02.2023
Tiskovna predstavnica Bele hiše Karine Jean-Pierre je danes na novinarski konferenci v Beli hiši povedala, da ni nobenih znakov, da bi bili leteči predmeti, ki jih je v zadnjem tednu ameriška vojska sestrelila nad Severno Ameriko, nezemeljskega… »

Peking / »ZDA so v zadnjem letu več kot desetkrat vdrle v kitajski zračni prostor«

Mladina 13.02.2023
"Tudi za ZDA ni neobičajno, da nezakonito vstopajo v zračni prostor drugih držav," je danes dejal tiskovni predstavnik kitajskega zunanjega ministrstva Wang Wenbin. ZDA so od januarja lani z baloni več kot desetkrat vdrle v kitajski zračni prostor… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem