Povezane novice

Ukrajini v boju pomagajo tudi prebegli ruski vojaki, združeni v Svobodni ruski legiji

SiolNET 13.02.2023
Proukrajinske ruske vojake, združene v Svobodni ruski legiji, je rusko tožilstvo razglasilo za teroristično organizacijo. Nemška vojska je začela urjenje ukrajinskih vojakov na naprednih bojnih tankih leopard 2. Medtem je ameriško veleposlaništvo v… »

KONTROVERZNI BERLUSCONI SPET V SREDIŠČU POZORNOSTI: Tokrat domačo in tujo javnost razburja s kritiko Zelenskega

Regional 13.02.2023
Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi je v nedeljo izjavil, da ima zelo negativno mnenje o ukrajinskem predsedniku Volodimirju Zelenskem, ki mu je tudi pripisal krivdo za vojno, češ da bi zgolj moral 'nehati napadati dve avtonomni republiki v… »

Berlusconi Zelenskemu pripisal krivdo za vojno

Mladina 13.02.2023
Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi je izjavil, da ima zelo negativno mnenje o ukrajinskem predsedniku Volodimirju Zelenskem. V Kijevu so se odzvali kritično, podporo ukrajinski vladi so izrazili tudi v Rimu. Nekdanji italijanski premier… »

Berlusconi dviga prah s kritiko Zelenskega

Dnevnik 13.02.2023
Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi je v nedeljo izjavil, da ima zelo negativno mnenje o ukrajinskem predsedniku Volodimirju Zelenskem, ki mu je tudi pripisal krivdo za vojno, češ da bi zgolj moral »nehati napadati dve avtonomni republiki v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem