Povezane novice

Ne boste verjeli, pri čem so zalotili 18-letnike na Dobrni

Slovenske novice 13.02.2023
Tri noči so bili na delu, potem jih je dobila policija. Celjski policisti so pred dnevi, v nočnih urah, v bližini hotela na Dobrni, opazili vozilo z odprtim prtljažnim delom, ki je bilo v pogonu, voznika pa ni bilo videti. V prtljažnem delu vozila so… »

NAJSTNIKI IZ HOTELA UKRADLI 14 SOBNIH HLADILNIKOV: V tretji noči so jih zalotili (FOTO)

Regional 13.02.2023
Policisti so pred dnevi v nočnih urah v bližini hotela na Dobrni zaznali vozilo z odprtim prtljažnikom, ki je bilo v pogonu, a brez voznika. Ugotovili so, da so štirje 18-letniki iz zapuščenega hotelskega objekta kradli hladilnike in s tem… »

FOTO: 18-letniki tri noči zapored kradli hladilnike

Necenzurirano 13.02.2023
Vlomili so v zapuščen objekt in si postregli s sobnimi hladilniki s steklenimi vrati. Celjski policisti so pred dnevi v bližini hotela na Dobrni v nočnih urah opazili avtomobil z odprtim prtljažnikom, ki je bil v pogonu, voznika pa ni bilo na kraju… »

Osemnajstletniki kradli hladilnike

Zurnal24 13.02.2023
Policisti so pri nečednem početju zalotili štiri osemnajstletniku, ki jih bodo zdaj kazensko ovadili. Celjski policisti so pred nekaj dnevi v bližini hotela na Dobrni v nočnih urah zaznali vozilo z odprtim prtljažnim delom, ki je bilo v pogonu… »

Policisti pridržali štiri 18-letnike, ki so na Dobrni kradli hladilnike

SiolNET 13.02.2023
S celjske policijske uprave so sporočili, da so celjski policisti pred dnevi ponoči pridržali štiri 18-letnike, ki so na območju Dobrne kradli hladilnike. Njihovo vozilo so našli v bližini hotela na Dobrni. Vozilo z odprtim prtljažnikom je bilo v… »

Štirje 18-letniki na Dobrni kradli hladilnike

Savinjsko Šalaške 13.02.2023
Celjski policisti so pred dnevi, v nočnih urah, v bližini hotela na Dobrni, zaznali vozilo z odprtim prtljažnim delom, ki je bilo v pogonu, voznika pa ni bilo na kraju. V prtljažnem delu vozila so bile štiri škatle, poleg vozila še dve. Policisti… »

18-letniki na Dobrni kradli hladilnike

Celje.info 13.02.2023
Celjski policisti so pred dnevi v nočnih urah v bližini hotela na Dobrni zaznali vozilo z odprtim prtljažnim delom, ki je bilo v pogonu, voznika pa ni bilo na kraju. V prtljažnem delu vozila so bile štiri škatle, poleg vozila še dve. Policisti so… »

Novice dneva »

Porzingis plačal visoko ceno za svoj uspeh

Zurnal24 pred dvema uramaše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem