Povezane novice

ZDA na kitajskem balonu našle senzorje. Baloni tudi nad Moldavijo in Romunijo.

RTV Slovenija 14.02.2023
ZDA so na sestreljenem kitajskem balonu našle "senzorje in elektroniko". Preostali trije sestreljeni baloni "niso del kitajskega vohunskega programa" in so najverjetneje "neškodljivi". Balone so medtem opazili tudi nad Romunijo in Moldavijo. Ameriška… »

Sumljiv balon naj bi se potepal tudi nad Evropo, vzletela romunska lovca

Necenzurirano 14.02.2023
Saga s kitajskimi baloni, okoli katere je še vedno več vprašanj kot odgovorov, se kot kaže seli v Evropo. Sredi diplomatskega spora med ZDA in Kitajsko zaradi balona, ki ga je ameriška vojska sestrelila in za katerega v Pekingu še vedno trdijo, da… »

Nad Romunijo zaznali sumljivi 'vremenski balon', nadenj poslali dva miga

24ur 14.02.2023
Po tem, ko so se poročila o sumljivih vohunskih balonih pojavila že v več državah po svetu, se je zdaj podobno zgodilo tudi na območju Romunije. V tamkajšnji zračni prostor je namreč vstopil sumljivi leteči predmet, ki bi lahko bil meteorološki… »

ZDA / Našli pomembne ostanke sestreljenega kitajskega balona

Mladina 14.02.2023
Mornarici je uspelo najti veliko ostankov na kraju, kjer je bil balon sestreljen. Ameriška mornarica je našla pomembne dele z domnevnega kitajskega vohunskega balona, ki so ga ZDA v začetku meseca sestrelile nad Atlantskim oceanom, med njimi tudi… »

Ameriška vojska iz Atlantskega oceana izvlekla senzorje iz kitajskega balona

SiolNET 14.02.2023
Ameriška vojska je sporočila, da je iz domnevno kitajskega vohunskega balona, ki ga je 4. februarja sestrelilo ameriško lovsko letalo, v Atlantskem oceanu odkrila kritično elektroniko, vključno s ključnimi senzorji, ki so se domnevno uporabljali za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem