Povezane novice

Kdaj in kako se bo končala vojna v Ukrajini? To so napovedi analitikov.

SiolNET 14.02.2023
Po javnomnenjski raziskavi agencije Ipsos državljani zahodnih držav še vedno podpirajo Ukrajino v njenem boju zoper Rusijo in ostajajo naklonjeni tudi pošiljanju pomoči. A kdaj se lahko nadejamo konca vojne in kako se bo končala? O tem so za Defense… »

Austin pričakuje pomladno ukrajinsko ofenzivo. Zelenski: Razmere na vzhodu ekstremno težke.

RTV Slovenija 14.02.2023
Ameriški obrambni minister Lloyd Austin je po srečanju ministrov članic zveze Nato ocenil, da se bo protiofenziva Ukrajine začela spomladi. Nemški obrambni minister Boris Pistorius je ob tem opozoril, da priprave za dobavo tankov Ukrajini potekajo… »

Nizozemska lovca prestregla ruska vojaška letala

24ur 14.02.2023
Nizozemski bojni letali sta v bližini poljskega zračnega prostora prestregli tri ruska vojaška letala in jih pospremila z območja, je sporočilo obrambno ministrstvo v Haagu. Ruska letala so se meji poljskega zračnega prostora približevala iz smeri… »

NATO za več streliva Ukrajini / »Putin se pripravlja na večjo vojno«

Mladina 14.02.2023
"Ne vidimo nobenih znakov, da se predsednik Putin pripravlja na mir," je ob prihodu na sedež Nata dejal Stoltenberg. Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg je danes ob prihodu na srečanje kontaktne skupine za Ukrajino pod vodstvom ZDA v Bruslju… »

Stoltenberg ne izključuje ločenega vstopa Švedske in Finske v Nato

SiolNET 14.02.2023
Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg je danes v Bruslju dejal, da si zelo prizadeva, da bi Turčija in Madžarska čim prej ratificirali pristopna protokola Finske in Švedske za članstvo v zavezništvu. Vendar pa je zatrdil tudi, da ne… »

Šef Nata s srhljivo napovedjo: "Putin se pripravlja na večjo vojno"

Zurnal24 14.02.2023
Članice Nata in njegove partnerice je pozval, naj Ukrajini zagotovijo več streliva in ji hitro dostavijo obljubljeno orožje. Generalni sekretar zveze Nato Jens Stoltenberg je danes ob prihodu na srečanje kontaktne skupine za Ukrajino pod vodstvom ZDA… »

Na zasedanju obrambnih ministrov tudi ukrajinski predstavnik

SiolNET 14.02.2023
Ministri za obrambo članic zveze Nato bodo danes v Bruslju razpravljali o nadaljnji podpori Ukrajini v njenem boju z rusko agresijo, pri čemer se jim bo pridružil tudi ukrajinski kolega Oleksij Reznikov. Drugi dan zasedanja pa se bodo posvetili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem