Povezane novice

Policija o najdenem truplu: moški je imel poškodovano glavo

Slovenske novice 14.02.2023
Odrejena je bila sanitarna obdukcija, da bi ugotovili natančen vzrok smrti moškega. V nedeljo so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili, da se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori (občina Tolmin) smrtno ponesrečil 40-letni moški. Policija… »

Med sečnjo se je smrtno ponesrečil

Primorske 14.02.2023
Policiste OKC Policijske uprave Nova Gorica so v nedeljo ob 20.14 obvestili, da se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori smrtno ponesrečil 40–letni moški. ŠENTVIŠKA GORA > Z nadaljnjim zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je… »

Tovornjak trčil v kurjerco

Primorske 14.02.2023
Koprske policiste so danes ob 10.25 obvestili o prometni nesreči na Ankaranski cesti, ki vodi proti vhodu v koprsko pristanišče. KOPER > Policisti so ugotovili, da je voznik manjšega mestnega avtobusa, kurjerce, peljal od ankaranske vpadnice proti… »

Po padcu v bolnišnico

Slovenske novice 14.02.2023
Turno smučarko so s helikopterjem prepeljali v zdravstveno ustanovo. V dveh trčenjih sta se huje poškodovala 54- in 38-letni moški. Blejske policiste so v nedeljo okoli 14.50 obvestili, da se je 26-letnik poškodoval med deskanjem v snežnem parku… »

V prometni nesreči pred Luko Koper se je prevrnil avtobus

SiolNET 14.02.2023
V krožišču pred Luko Koper sta po neuradnih podatkih trčila tovornjak in mestni avtobus Kurjerca, ta se je ob trku prevrnil. V avtobusu ni bilo potnikov, voznik avtobusa pa se je v nesreči poškodoval. Zaradi prometne nesreče je zaprta cesta mimo… »

Prevrnil se je tovor, 26-letnica huje poškodovana

Slovenske novice 14.02.2023
Nesreča se je zgodila na območju Radovljice. Radovljiški policisti so bili v ponedeljek okoli 8.20 obveščeni o delovni nesreči v enem izmed podjetij. Po podatkih, s katerimi razpolagajo, se je prevrnil tovor na ročnem viličarju in poškodoval… »

V KOPRU SE JE PREVRNILA KURJERCA: Vanjo je trčil tovornjak, so bili v njej potniki?

Regional 14.02.2023
Danes je bila zaradi prometne nesreče zaprta Ankaranska cesta v Kopru. Kot so nam pojasnili na Policijski upravi (PU) Koper, sta bila udeležena tovorno vozilo in mali mestni avtobus. Foto: Facebook/Goran Lalić Policisti so bili o nesreči na Ankaranski… »

Moški hudo padel, v UKC Ljubljana se bori za življenje

Slovenske novice 14.02.2023
Nesreča se je zgodila v ponedeljek zvečer. V ponedeljek okoli 19.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o padcu kolesarja na Steletovi ulici v Kamniku. Po doslej znanih podatkih je bilo ugotovljeno, da je kolesar zapeljal preko vozišča in želel… »

V delovni nesreči v Radovljici se je hudo poškodovala 26-letnica

SiolNET 14.02.2023
S kranjske policijske uprave so sporočili, da je v ponedeljek nekaj čez 8. uro zjutraj v enem izmed podjetij prišlo do delovne nesreče, v kateri se je hudo poškodovala 26-letna delavka. Nanjo se je namreč prevrnil tovor z ročnega viličarja… »

Med sečnjo lesa se je ponesrečil 40-letni moški

RTV Slovenija 14.02.2023
V nedeljo se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori v občini Tolmin smrtno ponesrečil 40-letni moški. Okoliščine še niso povsem jasne, tuja krivda za nesrečo pa je izključena. Kot so ugotovili novogoriški policisti, je omenjeni moški… »

Mrtvega našli med debli požaganih dreves

Zurnal24 14.02.2023
Med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori se je smrtno ponesrečil 40-letni moški. Policiste OKC PU Nova Gorica so v nedeljo ob 20.14 obvestili, da se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori smrtno ponesrečil 40-letni moški. Moški je sam… »

Med sečnjo lesa na Tolminskem se je smrtno ponesrečil 40-letnik

24ur 14.02.2023
Med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori se je smrtno ponesrečil 40-letni moški. Policisti so tujo krivdo izključili, zdravnik pa je odredil obdukcijo, s katero bodo ugotovili natančen vzrok smrti. Policisti PU Nova Gorica so z zbiranjem obvestil… »

Med sečnjo lesa se je smrtno ponesrečil moški

Delo 14.02.2023
Policisti PP Tolmin so tujo krivdo za poškodbe in smrt izključili. V nedeljo zvečer se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori v občini Tolmin smrtno ponesrečil 40-letni moški, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. Policisti so… »

V gozdu našli mrtvega 40-letnika, ki se je sam odpravil podirat drevesa

SiolNET 14.02.2023
V nedeljo so policiste novogoriške policijske postaje obvestili, da se je med sečnjo lesa v gozdu na Šentviški Gori v občini Tolmin smrtno ponesrečil 40-letni moški. Z nadaljnjim zbiranjem obvestil so ugotovili, da je omenjeni moški sam opravljal… »

TRAGIČNA NESREČA MED SEČNJO: Mrtvega našli med požaganimi debli

Regional 14.02.2023
Sinoči ob 20.14 so novogoriški policisti prejeli obvestilo, da se je v gozdu na Šentviški Gori na Tolminskem smrtno ponesrečil moški. 40-letnik je sam opravljal sečnjo lesa na gozdni parceli, kilometer stran od vojašnice na Šentviški Gori… »

Kolesar trčil v drog javne razsvetljave, njegovo življenje je ogroženo

SiolNET 14.02.2023
Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da so jih v ponedeljek okoli 19.30 obvestili o padcu kolesarja na Steletovi ulici v Kamniku. Po do zdaj znanih podatkih so ugotovili, da je kolesar zapeljal čez vozišče, ko pa je želel zapeljati na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem