Povezane novice

Zaradi nesreče zaprta pomurska avtocesta, ena oseba umrla (FOTO)

Slovenske novice 15.02.2023
Popolna zapora je ohromila pomursko avtocesto. Zaradi prometne nesreče je med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas proti Murski Soboti zaprta pomurska avtocesta, obvešča prometno-informacijski center. Obvoz za osebna vozila je mogoč… »

ZNANE PODROBNOSTI HUDE PROMETNE NESREČE NA AC: Umrl je 36-letni slovenski državljan (FOTO, VIDEO)

Regional 15.02.2023
V nesreči, ki se je zjutraj zgodila na pomurski avtocesti, je umrl slovenski državljan, 36-letni voznik tovornega vozila. Nesrečo je povzročil 60-letni madžarski državljan, ki je tovorno vozilo s polpriklopnikom v okvari po voznem pasu vozil z nizko… »

V prometni nesreči na pomurski avtocesti umrl voznik tovornega vozila

24ur 15.02.2023
V prometni nesreči na pomurski avtocesti, v kateri sta bili udeleženi dve tovorni vozili, je umrl voznik kombija. Zaradi nesreče je bila pomurska avtocesta več ur zaprta. Promet po avtocesti zdaj poteka nemoteno. Policisti so bili o prometni nesreči… »

Grozljivo: nova smrtna žrtev slovenskih cest

Zurnal24 15.02.2023
Grozljivo: ravno v tednu poostrenega nadzora nad vozniki tovornjakov in avtobusov prihaja tragična vest s slovenskih avtocest. V prometni nesreči, ki se je zjutraj zgodila na pomurski avtocesti, je umrl voznik tovornega vozila. V nesreči sta bili… »

FOTO: Na pomurski avtocesti umrl 36-letni slovenski voznik tovornjaka

Necenzurirano 15.02.2023
Soboška policija je sporočila podrobnosti o prometni nesreči med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas. 60-letni Madžar je imel težave s svojim tovornjakom s priklopnikom. Kljub temu, da je bilo njegovo vozilo v okvari, se ni izločil… »

Na pomurski avtocesti življenje izgubil 36-letnik voznik tovornjaka

Delo 15.02.2023
V tovornjaku z okvaro, ki ga je vozil madžarski državljan z zmanjšano hitrostjo na voznem pasu, se je zaletel voznik tovornjaka iz Slovenije. Danes malo po šesti uri zjutraj se je na pomurski avtocesti med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in… »

Voznik tovornega vozila umrl v nesreči na pomurski avtocesti

RTV Slovenija 15.02.2023
Zgodaj zjutraj se je na pomurski avtocesti med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas zgodila huda prometna nesreča. Trčila sta dva tovornjaka, 36-letni voznik tovornjaka je v nesreči umrl. Nesrečo je povzročil 60-letni madžarski… »

Pomurska avtocesta ponovno odprta: v nesreči umrl voznik tovornega vozila

SiolNET 15.02.2023
V nesreči dveh tovornih vozil na pomurski avtocesti je umrl voznik tovornega vozila, so sporočili murskosoboški policisti. Avtocesta med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas proti Murski Soboti je ponovno odprta. Ob 6.23 so… »

V prometni nesreči na pomurski avtocesti umrl voznik tovornjaka

Dnevnik 15.02.2023
V nesreči, ki se je zjutraj zgodila na pomurski avtocesti, je umrl slovenski državljan, 36-letni voznik tovornega vozila. Nesrečo je povzročil 60-letni madžarski državljan, ki je tovorno vozilo s polpriklopnikom v okvari po voznem pasu vozil z nizko… »

FOTO: Pomurska avtocesta po jutranji nesreči spet odprta. Ugasnilo eno življenje

Necenzurirano 15.02.2023
Prometna nesreča je ohromila pomursko avtocesto. Zaradi prometne nesreče, ki se je zgodila nekaj po 6. uri zjutraj, je bila med priključkoma Sveti Jurij ob Ščavnici in Vučja vas proti Murski Soboti zaprta pomurska avtocesta. Zdaj je spet normalno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem