Povezane novice

Milwaukee svojim navijačem polepšali valentinovo #video

SiolNET 15.02.2023
V noči na sredo so v ligi NBA odigrali pet tekem, na parket pa ni bilo nikogar od treh slovenskih legionarjev. Zanimivo je bilo v Milwaukeeju, kjer so košarkarji Milwaukee Bucks dosegli 40. zmago v sezoni. V domači dvorani so po podaljšku ugnali… »

Boston v NHL potreboval najmanj tekem do 40 zmag v sezoni

Dnevnik 15.02.2023
Hokejisti Boston Bruins so v severnoameriški ligi NHL prvi prišli do 40 zmag v sezoni. To jim je uspelo po 53 tekmah oziroma najhitreje v zgodovini lige. Za zmago so sicer potrebovali podaljšek proti najboljši ekipi zahodne konference Dallas Stars. V… »

Milwaukee v NBA boljši od oslabljenega Bostona

Dnevnik 15.02.2023
Košarkarji Milwaukee Bucks so dosegli 40. zmago v sezoni severnoameriške lige NBA. V domači dvorani so po podaljšku ugnali oslabljeno vodilno ekipo lige Boston Celtics s 131:125. Zmag sta se ponoči veselili tudi moštvi Phoenix Suns proti Sacramento… »

Derbi najboljših dveh ekip odločil šele podaljšek, Dallas drsi po lestvici

Zurnal24 15.02.2023
Milwaukee je bil šele po podaljšku boljši od oslabljenega Bostona, kateremu so manjkali štirje najboljši košarkarji. Košarkarji Milwaukee Bucks so dosegli 40. zmago v sezoni severnoameriške lige NBA. V domači dvorani so po podaljšku ugnali… »

Bucksi po podaljšku le strli močno oslabljene Kelte

RTV Slovenija 15.02.2023
Košarkarji Milwaukeeja so po podaljšku premagali Boston s 131:125 in s tem niz zaporednih zmag povišali na 11. Junak tekme je bil Jrue Holiday, ki je s 40 točkami izenačil osebni rekord. Med drugim mu je uspela tudi odločilna poteza na tekmi, ko je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem