Povezane novice

"Če bomo zdravi in se dobro najedli, bomo premagali Bayern"

SiolNET 15.02.2023
PSG na povratni tekmi osmine finala lige prvakov lahko premaga Bayern München, je odločen Kylian Mbappe. Če bodo le zdravi, se dobro najedli in naspali, pravi francoski napadalec. Prvo tekmo so izgubili z 0:1. Sportal Chelsea je bil boljši, a kdor ne… »

Valentinovo Bavarcem, dan žena bo še vroč

Delo 15.02.2023
Bayern na prvi tekmi osmine finala v Parizu na Valentinovo ugnal PSG z 1:0. Kylian Mbappe pred povratnim dvobojem na dan žena edino upanje Francozov. V nadaljevanju preberite: V obsedenem lovu na prvi naslov v nogometni ligi prvakov se je zvezdniški… »

Besni Sergio Ramos po porazu fizično napadel fotografa

Zurnal24 15.02.2023
Po porazu na prvi tekmi osmine finala lige prvakov se je Segio Ramos znesel nad nesrečnim fotografom. Dvoboj Parižanov, ki so igrali tudi z Lionelom Messijem, medtem ko je Kylian Mbappe začel na klopi, in Bavarcev, ki so med drugimi pogrešali Sadia… »

Vesoljec zaigral ob Messiju in Neymarju

Delo 15.02.2023
Član PSG Warren Zaire-Emery je sinoči postal najmlajši igralec, ki je začel izločilno tekmo lige prvakov. Na tekmi med Paris Saint-Germainom in Bayernom je Warren Zaire-Emery postal najmlajši igralec, ki je začel izločilno tekmo lige prvakov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem