Povezane novice

Bodo države članice zveze NATO povišale proračune za obrambo?

Mladina 15.02.2023
Mnogi obrambni ministri držav članic zveze NATO so se na srečanju v Bruslju strinjali, da bi morala biti dva odstotka BDP zgolj izhodišče izdatkov za obrambo in ne (več) cilj. Krepitev obrambnih izdatkov je bila osrednja tema sredine razprave… »

Minister Šarec / »Vem, da se v Sloveniji nekateri ne strinjajo z dvigovanjem obrambnih izdatkov«

Mladina 15.02.2023
Slovenski obrambni minister Marjan Šarec podpira resolucijo, s katero bo Slovenija leta 2030 namenila dva odstotka BDP. "Varnost je osnova. Če nimaš varnosti, potem hitro vse ostalo pride v ozadje," je prepričan Šarec. Tisti, ki jim je mar za varnost… »

Šarec: Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli več denarja za obrambo

SiolNET 15.02.2023
Krepitev obrambnih izdatkov je bila osrednja tema današnje razprave obrambnih ministrov zveze Nato v Bruslju, pri čemer so se mnogi strinjali, da v luči ruske agresije na Ukrajino dva odstotka BDP ne bi smela biti več cilj, ampak izhodišče izdatkov… »

Stoltenberg: Dva odstotka BDP-ja bi morala biti minimum za izdatke za obrambo

RTV Slovenija 15.02.2023
Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli resolucijo, v skladu s katero bo Slovenija leta 2030 za obrambo namenila dva odstotka bruto domačega proizvoda, je po zasedanju obrambnih ministrov zveze Nato povedal minister Marjan Šarec… »

Šarec se glede zvišanja izdatkov za obrambo že pripravlja na razburjenje Levice

Nova 24TV 15.02.2023
Marjan Šarec (foto: sta) “Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli resolucijo, v skladu s katero bo Slovenija leta 2030 za obrambo namenila dva odstotka bruto domačega proizvoda (BDP),” je povedal Marjan Šarec po današnjem zasedanju… »

Alternativa boxerjem še ostaja v zraku

Delo 15.02.2023
Slovenija bo v obrambo vlagala vse več, a bataljonske bojne skupine še ni niti na vidiku. Slovenija bo še naprej povečevala vlaganja v obrambo, a do izpolnitve Natovega cilja o dveh odstotkih BDP za obrambo je še daleč. V zavezništvu je čedalje… »

Šarec: Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli zvišanje izdatkov za obrambo

Slovenske novice 15.02.2023
Minister za obrambo se je udeležil zasedanja obrambnih ministrov zveze Nato. Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli resolucijo, v skladu s katero bo Slovenija leta 2030 za obrambo namenila dva odstotka bruto domačega proizvoda (BDP), je… »

Šarec: Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli zvišanje izdatkov za obrambo

Dnevnik 15.02.2023
Tisti, ki jim je mar za varnost Slovenije, bodo podprli resolucijo, v skladu s katero bo Slovenija leta 2030 za obrambo namenila dva odstotka bruto domačega proizvoda (BDP), je po današnjem zasedanju obrambnih ministrov zveze Nato povedal minister… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem