Povezane novice

Policisti na osnovni šoli, odpeljali so eno od učenk

Slovenske novice 15.02.2023
Zgodilo se je na podružnični Osnovni šoli Birčna vas pri Novem mestu. Novomeški policisti in kriminalisti so na podružnični Osnovni šoli Birčna vas pri Novem mestu, ki spada k Osnovni šoli Šmihel, v sredo izvajali aktivnosti zaradi suma uradno… »

Panika v novomeški osnovni šoli: Policija odpeljala eno od učenk

Zurnal24 15.02.2023
Novomeški policisti in kriminalisti so na podružnični Osnovni šoli Birčna vas pri Novem mestu, ki spada k Osnovni šoli Šmihel, včeraj izvajali aktivnosti zaradi suma uradno pregonljivega kaznivega dejanja. Zaradi zaščite otrok drugih podrobnosti… »

Na osnovni šoli pri Novem mestu otrok žrtev kaznivega dejanja, ukrepali policisti

SiolNET 15.02.2023
Novomeški policisti in kriminalisti so na podružnični šoli Birčna vas pri Novem mestu, ki spada k Osnovni šoli Šmihel, danes izvajali aktivnosti zaradi suma uradno pregonljivega kaznivega dejanja. Zaradi zaščite otrok drugih podrobnosti o primeru… »

NA OSNOVNI ŠOLI NA DOLENJSKEM OTROK ŽRTEV KAZNIVEGA DEJANJA: Na kraju kriminalisti in policisti

Regional 15.02.2023
Novomeški policisti in kriminalisti so na podružnični Osnovni šoli Birčna vas pri Novem mestu, ki spada k Osnovni šoli Šmihel, danes izvajali aktivnosti zaradi suma uradno pregonljivega kaznivega dejanja. Zaradi zaščite otrok drugih podrobnosti o… »

Na osnovni šoli pri Novem mestu mrgolelo policistov, to se je zgodilo ...

Necenzurirano 15.02.2023
Na osnovni šoli v Birčni vasi v občini Novo mesto so danes posredovali kriminalisti in policisti. Na podružnični osnovni šoli Birčna vas pri Novem mestu se je danes odvila drama. Na šoli, ki sicer spada k osnovni šoli Šmihel, naj bi mrgolelo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem