Povezane novice

Prometna nesreča popolnoma zaprla cesto (FOTO)

Slovenske novice 16.02.2023
Preverite, kje se boste načakali. Četrtkovo jutro se na slovenskih cestah ni začelo najbolj vzpodbudno. Vipavska hitra cesta je bila zaradi prometne nesreče nekaj časa zaprta med priključkom Šempeter in prehodom Vrtojba proti Italiji, je poročal… »

Pozor, na avtocesti več kilometrov dolg zastoj

Slovenske novice 16.02.2023
Pot bo zaradi zastoja pol ure daljša. Na štajerski avtocesti med Sneberjami in Zadobrovo proti Ljubljani je oviran promet na pospeševalnem pasu, poroča Promet.si. Nastaja zastoj, ki je dolg že 3 kilometre, zaradi njega pa bo vaša pot pol ure… »

NA VIPAVSKI HITRI CESTI TRČILA TOVORNJAKA: Krivo je bilo izsiljevanje prednosti (FOTO)

Regional 16.02.2023
Vipavska hitra cesta, ki je bila zaradi prometne nesreče zaprta med priključkom Šempeter in prehodom Vrtojba v smeri proti Italiji, je ponovno odprta. V nesreči, v kateri ni bil nihče poškodovan, sta bili udeleženi tovorni vozili s polpriklopnikom… »

Zaradi nesreč na štajerki in primorki kilometrski zastoji

SiolNET 16.02.2023
Na štajerski avtocesti je bil zaradi prometne nesreče med Sneberjami in Zadobrovo proti Ljubljani popoldan oviran promet na pospeševalnem pasu, so poročali s prometnoinformacijskega centra za državne ceste. Nastal je zastoj, ki je bil dolg vsaj… »

Vipavska hitra cesta spet odprta

Delo 16.02.2023
Zaprta je bila med priključkom Šempeter in prehodom Vrtojba v smeri proti Italiji. Vipavska hitra cesta, ki je bila zaradi prometne nesreče zaprta med priključkom Šempeter in mejnim prehodom Vrtojba v smeri proti Italiji, je spet odprta. V nesreči… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem