Povezane novice

Dve tragediji v nekaj urah, umrl tudi komaj 24-letni moški

Slovenske novice 16.02.2023
Odpeljal ga je helikopter, a mu žal niso mogli več pomagati. Čez nekaj ur se je zgodila še ena huda nesreča. Murskosoboški policisti poročajo o kar dveh tragičnih nesrečah pri delu, ki sta se zgodili v sredo. V dopoldanskem času so bili… »

Zaradi požara v stanovanjski hiši umrl 89-letnik

Dnevnik 16.02.2023
V torek je v naselju Gabrovnica v kamniški občini zagorela stanovanjska hiša, v kateri je bila prisotna oseba, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrla, so sporočili s PU Ljubljana. Po poročanju medijev je umrl 89-letni moški. Do požara je… »

Požar v kuhinji, moški zaradi hudih poškodb umrl na kraju

Zurnal24 16.02.2023
Po poročanju medijev je umrl 89-letni moški. V torek je v naselju Gabrovnica v kamniški občini zagorela stanovanjska hiša, v kateri je bila prisotna oseba, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrla, so sporočili s PU Ljubljana. Po poročanju… »

Otroka s helikopterjem odpeljali v UKC Ljubljana

SiolNET 16.02.2023
Na smučišču Cerkno sta se včeraj popoldne ponesrečila dva mlajša smučarja. En otrok je bil pri tem huje poškodovan in so ga morali s helikopterjem odpeljati na zdravljenje v ljubljanski klinični center. Policiste so v sredo okoli 14. ure… »

Zaradi požara v stanovanjski hiši umrl 89-letni moški

RTV Slovenija 16.02.2023
V torek je v naselju Gabrovnica v kamniški občini zagorela stanovanjska hiša. V požaru je zaradi hudih poškodb umrl 89-letni moški. Požar je nastal v kuhinji, vzroka pa policisti z ogledom kraja niso mogli ugotoviti. Zato še vedno zbirajo… »

UNIČUJOČ POŽAR: Zagorelo v kuhinji, zaradi hudih poškodb ena oseba na kraju umrla

Regional 16.02.2023
V torek je v naselju Gabrovnica v kamniški občini zagorela stanovanjska hiša, v kateri je bila prisotna oseba, ki je zaradi hudih poškodb na kraju umrla, so sporočili s PU Ljubljana. Po poročanju medijev je umrl 89-letni moški. Do požara je… »

V delovnih nesrečah v Pomurju umrla moška

Dnevnik 16.02.2023
Na območju murskosoboške policijske uprave sta se v sredo zgodili dve delovni nesreči, ki sta se končali s smrtjo. Dopoldne se je pri delu na strehi v Gajševcih ponesrečil 24-letnik, zgodaj popoldne pa še 54-letni moški v Markovcih med delom s… »

Dva mrtva: Prvi padel na betonska tla, za drugega usoden cepilnik drv

Zurnal24 16.02.2023
Včeraj dopoldne so bili murskosoboški policisti obveščeni o delovni nesreči v občini Križevci. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil so ugotovili, da je 24-letni moški pri delu na strehi gospodarskega poslopja padel z višine več kot 7 metrov na… »

Že četrta smrt pri delu v nekaj dneh

SiolNET 16.02.2023
Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve smrtni nesreči pri delu. V Gajševcih je delavec padel s strehe gospodarskega poslopja, v Markovcih pa se je delavec poškodoval pri cepljenju drv. V obeh primerih sta udeleženca poškodbam… »

Pomurje: pri delu sta se usodno poškodovala dva moška

RTV Slovenija 16.02.2023
Na območju murskosoboške policijske uprave sta se v sredo zgodili dve usodni delovni nezgodi: pri delu na strehi v Gajševcih se je ponesrečil 24-letnik, 54-letni moški v Markovcih pa med delom s cepilnikom za drva. Kot so sporočili s PU-ja Murska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem