Povezane novice

Polčas Barcelone in Uniteda za infarkt, le remi za Juventus

SiolNET 16.02.2023
Benjamin Šeško na prvi tekmi izločilnih bojev evropske lige, to je play-off za preboj v osmino finala, ni dobil priložnosti za igro. Njegov Salzburg je z 1:0 premagal AS Romo Joseja Mourinha. Infarkten pa je bil drugi polčas na tekmi Barcelona –… »

Šimundža na pol poti v osmino finala

SiolNET 16.02.2023
Izločilni boji se igrajo tudi v konferenčni ligi. Nino Žugelj (Bodo/Glimt) je odigral zadnjih 20 minut na prvi tekmi play-offa za osmino finala, z Lechom iz Poznana so se razšli z 0:0. Ante Šimundža je na klopi Ludogorca z 1:0 premagal Anderlecht… »

Salzburg brez Šeška ugnal Romo

24ur 16.02.2023
Prva polovica prvega kroga play-off tekem za vstop v osmino finala Lige Evropa je za nami. V osrednjem obračunu večera sta se pomerila Barcelona in Manchester United in remizirala z 2:2. Salzburg, za katerega Benjamin Šeško tokrat ni zaigral, je z… »

Roma padla v Salzburgu brez pomoči Benjamina Šeška

Delo 16.02.2023
Nogometaši v evropski ligi so igrali prve tekme 1/16 finala, v osrednjem dvoboju večera sta se merila Barcelona in Manchester United. Nogometaši v evropski ligi so igrali prve tekme 1/16 finala. V osrednjem dvoboju večera sta se merila Barcelona in… »

Rdeči vragi bolj zadovoljni z remijem na Camp Nouu

RTV Slovenija 16.02.2023
Že v šestnajstini finala Evropske lige je bila na sporedu prava poslastica. Barcelona in Manchester United sta se na razprodanem Camp Nouu razšla z 2:2. Vsi zadetki so padli v drugem polčasu, ki je zares navdušil. Ekipi sta se srečali na finalnih… »

Poker golov v drugem polčasu pustil vse odprto za povratni obračun

24ur 16.02.2023
Po Ligi prvakov se je na Kanal A in VOYO vrnila tudi Liga Evropa. Obračun dveh velikanov na Camp Nouu med Barcelono in Manchester Unitedom je bila prava paša za oči, saj sta se soočili moštvi, ki sta trenutno med najbolj vročimi v evropskem… »

Zažigala v Katarju, za koga pa navija zdaj?

SiolNET 16.02.2023
Hrvatica Ivana Knöll je z izzivalno podobo postala svetovno znana med nedavnim svetovnim prvenstvom v nogometu. Očitno ima šport res rada in se ni prišla zgolj kazat v Katar. Nedavno je bila tako na tekmi lige NBA v Los Angelesu. Sportal V Londonu… »

V Londonu zavrelo: razjarjeni Belgijec obračunal s trenerjem #video

SiolNET 16.02.2023
V sredo je bilo poleg obračunov v ligi prvakov v ospredju tudi zaostalo srečanje angleškega prvenstva med vodilnima ekipama Manchester Cityjem in Arsenalom, s 3:1 je pripadlo prvim. Dogajanje tako na zelenici kot ob njej je bilo zelo vroče, zavrelo je… »

PSG in Tottenham kljub porazoma ne izgubljata upanja

Dnevnik 16.02.2023
Po prvih tekmah osmine finala nogometne lige prvakov sta v prednosti Bayern in Milan, ki sta z 1:0 ugnala PSG in Tottenham. Iz slabega v slabše. Tako bi lahko opisali dogajanje pri francoskem PSG. Potem ko so Parižani po nadaljevanju klubske sezone… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem