Povezane novice

Ministrstvo za javno upravo: Plače gasilcev vseskozi rastejo

24ur 16.02.2023
Potem ko poklicni gasilci na organiziranem protestnem shodu opozarjajo na slabe plače in zahtevajo njihov dvig, je ministrstvo za javno upravo na spletnih straneh objavilo podatke o plačah gasilcev. Sindikat poklicnih gasilcev pa na razkritje plač… »

Ministrica pobegnila z gasilskega protesta, Šarec zgrožen nad grožnjami in požiganjem (FOTO)

Slovenske novice 16.02.2023
Pred državnim zborom in vlado se je zbralo več kot tisoč poklicnih gasilcev, ki pa so uprizorili vse drugo kot mirni shod. Današnji protestni shod je po besedah ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik in obrambnega ministra Marjana Šarca… »

Ministrstvo: Gasilci so eni od bolje plačanih v javnem sektorju #video #foto

SiolNET 16.02.2023
Vlada zahteve gasilcev, ki so na današnjem shodu v prestolnici izrazili nezadovoljstvo s svojim položajem, razume kot neupravičene. Kot zatrjujejo na ministrstvu za javno upravo, so poklicni gasilci ena od bolje plačanih poklicnih skupin v javnem… »

Grims: Kar počne aktualna vlada ni samo škandal, ampak je zločin nad slovenstvom

Nova 24TV 16.02.2023
Sanja Ajanovič Hovnik trenutno vodi posle na notranjem ministrstvu (Foto: STA) Ministrstvo za notranje zadeve želi z novelo zakona o tujcih omiliti pogoje za osvojitev znanja slovenskega jezika. “Z UE se ukvarjam že od nastopa funkcije. Razlogov za… »

Proti ministrici leteli predmeti, Šarec kot gasilec nad dogajanjem presunjen in užaloščen

Necenzurirano 16.02.2023
Minister za obrambo Marjan Šarec je dejal, da ga je dogajanje na današnjem shodu poklicnih gasilcev presunilo. Videl je močno uporabo pirotehnike, ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik pa je morala prizorišče zapustiti, saj so proti njej… »

ODZIV VLADE NA ZAHTEVE GASILCEV: "Neupravičeno! Imeli bi 35 odstotkov višje plače od policistov" (VIDEO)

Regional 16.02.2023
Vlada zahteve gasilcev, ki so na današnjem shodu v prestolnici izrazili nezadovoljstvo s svojim položajem, razume kot neupravičene. Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik ocenjuje, da je bil shod nepotreben, zahteve protestnikov pa… »

Gasilci na shodu sprožili dimne bombe, ministrica odšla v spremstvu Policije

24ur 16.02.2023
Kaos na protestnem shodu poklicnih gasilcev. Pred vladnim poslopjem so med govorom ministrice za javno upravo Sanje Ajanović Hovnik aktivirali dimno bombo. Ministrica je zato govor zaključila in se v spremstvu policistov umaknila s prizorišča. "Ob… »

"Pogajanja so za mizo, ne na ulici. To, čemur smo bili danes priča, je izsiljevanje."

RTV Slovenija 16.02.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik je v odzivu na protest gasilcev dejala, da so oni ena bolje plačanih poklicnih skupin v javnem sektorju, njihove plače pa vseskozi rastejo. Sama protest ocenjuje kot izsiljevanje. Sanja Ajanović Hovnik… »

Vlada z gasilci na nož, za višje plače se lahko obrišejo pod nosom

Zurnal24 16.02.2023
Ministrica za javno upravo Sanja Ajanović Hovnik se je morala na nevarnosti umakniti s protesta gasilcev, proti njej so namreč začeli leteti različni predmeti. Na protestu je bilo mogoče slišati tudi grožnje v slog: Vemo, kje živite, pridemo tudi… »

Slabe novice za slovenske gasilce: tako jim po protestu odgovarja vlada (FOTO)

Slovenske novice 16.02.2023
Več kot 1000 gasilcev je izrazilo nezadovoljstvo pred parlamentom in poslopjem vlade. Odgovor Golobovih jim ne bo všeč. Vlada zahteve gasilcev, ki so na današnjem shodu v prestolnici izrazili nezadovoljstvo s svojim položajem, razume kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem