Povezane novice

Helios v finale popeljal Mahkovic, tudi Olimpija ni dovolila presenečenja

SiolNET 16.02.2023
Prvi finalist pokala Spar je ekipa Helios Suns, ki je večji del polfinala s Podčetrtkom vodila, tudi s prednostjo desetih točk, a jo v zadnjih minutah skoraj zapravila. Je pa Blaž Mahkovic zadel zadnje štiri proste mete in Domžalčani so zmagali s… »

Drugič zapored v finalu Cedevita Olimpija in Helios Suns

RTV Slovenija 16.02.2023
V finalu Pokala Spar se bodo v mariborski dvorani Lukna pomerili košarkarji Cedevite Olimpije, ki so bili z 90:69 prepričljivo boljši od Šenčurja, in Heliosa, ki so s 87:82 ugnali Podčetrtek. Finale bo v petek ob 20.00, gre pa za ponovitev lanskega… »

V Mariboru spopad Domžalčanov in Ljubljančanov

Delo 16.02.2023
V finalu zaključnega turnirja pokala Spar v Mariboru bodo igrali košarkarji Helios Suns in Cedevite Olimpije. V finalu zaključnega turnirja pokala Spar v Mariboru bodo igrali košarkarji Helios Suns in Cedevite Olimpije. Domžalčani so bili boljši od… »

Presenečenje ali prekinitev nenavadnega štajerskega uroka?

SiolNET 16.02.2023
Medtem ko se v ligi NBA pospešeno pripravljajo na All-Star konec tedna, pa bodo v Evropi ti dnevi predvsem v znamenju pokalnih tekmovanj. V Mariboru bodo tako v petek okronali tudi slovenskega pokalnega zmagovalca, za lovoriko so v boju še branilka… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem