Povezane novice

Bruceu Willisu so diagnosticirali demenco

SiolNET 16.02.2023
Ameriškemu junaku akcijskih filmov Bruceu Willisu so diagnosticirali demenco, je danes sporočila njegova družina. Novica prihaja manj kot leto dni po tem, ko se je Willis zaradi vse večjih kognitivnih težav upokojil. Sedeminšestdesetletni zvezdnik… »

Bruce Willis ima demenco – ta napreduje

RTV Slovenija 16.02.2023
Manj kot leto po tem, ko se je Bruce Willis zaradi vse večjih kognitivnih težav upokojil, so 67-letnemu ameriškemu igralcu diagnosticirali demenco. "Odkar smo spomladi 2022 objavili Bruceovo diagnozo afazije, je njegovo stanje napredovalo in zdaj imamo… »

Bruce Willis zbolel za to hudo boleznijo. Diagnoza je potrjena.

Zurnal24 16.02.2023
Vest je objavila igralčeva družina. Igralec Bruce Willis ima frontotemporalno demenco, je na družbenih omrežjih objavila njegova družina. V objavi na Instagramu so izpostavili, da je bilo "olajšanje, da je končno dobil jasno diagnozo". Lansko… »

Po ugotovitvah zdravnikov ima Bruce Willis demenco

Delo 16.02.2023
Novica prihaja manj kot leto dni po tem, ko se je Willis zaradi vse večjih kognitivnih težav upokojil. Ameriškemu junaku akcijskih filmov Bruceu Willisu so diagnosticirali demenco, je danes sporočila njegova družina. Novica prihaja manj kot leto dni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem