Povezane novice

Na Vrhniki naj bi eksplodiral smodnik, tam je bil po naključju tudi minister Mesec (VIDEO)

Slovenske novice 17.02.2023
V eksploziji je najmanj ena oseba umrla, dve se borita za življenje. Po eksplozijah v podjetju Hamex na Vrhniki je prišlo do požara, ki pa je pod nadzorom in večinoma pogašen. Gasilci sicer preprečujejo morebitne nove eksplozije in razširitev… »

Eksplozija na Stari Vrhniki: ena oseba umrla, z dvema je hudo (VIDEO, FOTO)

Slovenske novice 17.02.2023
Menda so se tresla stekla vse od Vrhnike do Sinje Gorice. Na Vrhniki je še živ spomin na tragedijo v Kemisu, zdaj jo je pretresla eksplozija v Hamexu, kjer proizvajajo pirotehniko. Kot smo ekskluzivno poročali prvi, smo malo po 11.30 v uredništvu… »

GROZLJIVI TRENUTKI NA VRHNIKI: Eksplozijo zaznale celo potresne opazovalnice! (FOTO, VIDEO)

Regional 17.02.2023
V eksplozijah v vrhniškem podjetju Hamex je ena oseba umrla, dve osebi pa sta huje poškodovani, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Trenutno je širša okolica kraja eksplozije zavarovana, gasilske enote pa sanirajo kraj. Civilna zaščita… »

ZADNJE INFORMACIJE Z MESTA EKSPLOZIJE: Dva zaposlena hudo poškodovana, oba sta v življenjski nevarnosti (FOTO)

Regional 17.02.2023
Vzrok eksplozij in požara v podjetju Hamex na Vrhniki še ni znan, so popoldne sporočili pristojni. Nesreča je terjala življenje enega delavca, druga dva pa sta huje poškodovana. Njuno življenje je ogroženo, so povedali v UKC Ljubljana, kamor so ju… »

V eksploziji na Vrhniki ena oseba umrla, dve huje poškodovani

Primorske 17.02.2023
V eksplozijah v vrhniškem podjetju Hamex je ena oseba umrla, dve osebi pa sta huje poškodovani, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Civilna zaščita Vrhnika občane prosi, naj se na območju eksplozije ne zadržujejo in ne "tešijo… »

FOTO: Umrla ena oseba, v UKC Ljubljana naj bi huje opečena pristala oče in sin

Necenzurirano 17.02.2023
Vzrok današnje serije eksplozij v podjetju Hamex na Stari Vrhniki še ni znan. Po prvih informacijah je v nesreči umrla ena oseba, še dve sta huje poškodovani. Po poročanju Dnevnika naj bi šlo za lastnika podjetja in njegovega sina. Na Stari… »

'Zgodilo se je tisto najhujše: nekdo je umrl, dve osebi sta huje poškodovani'

24ur 17.02.2023
Najprej je odjeknilo več eksplozij, nato je v skladišču zagorelo. Katastrofa, ki se je dopoldan zgodila v enoti podjetja Hamex na Vrhniki, je terjala eno smrtno žrtev, dve osebi sta hudo poškodovani. Po naših neuradnih informacijah naj bi bila… »

#video Eksplozija na Vrhniki: Streho je odneslo, ena oseba umrla, dve hudo poškodovani

Dnevnik 17.02.2023
V močni eksploziji v podjetju Hamex na Stari Vrhniki, ki se ukvarja s pirotehniko, sta se dve osebi huje poškodovali, ena pa je umrla. Nevarnosti za okoliške prebivalce naj ne bi bilo. Tla so se po vsaj eni zelo močni in še kakšni nekoliko… »

Mesec: Prišel sem ponudit roko ponesrečenim in prebivalcem #video

SiolNET 17.02.2023
Po današnji nesreči v obratu za izdelavo pirotehnike na Vrhniki je ena oseba umrla, dve pa sta huje poškodovani. Skupne izjave za javnost v Sinji Gorici blizu Vrhnike se je udeležil tudi minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti… »

[Video] Zaradi eksplozij na Vrhniki umrla ena oseba, dve osebi se še vedno borita za življenje

Nova 24TV 17.02.2023
Iz kraja eksplozije se vali beli dim. Vir: Zajem zaslona, Twitter Policijska uprava Ljubljana je bila okrog pol dvanajste ure obveščena o seriji eksploziji v okolici Vrhnike. Po neuradnih informacijah naj bi eksplodiralo v pirotehničnem podjetju Hamex… »

Novo glede nesreče na Vrhniki. Znano, kako hudo sta poškodovana dva delavca.

Zurnal24 17.02.2023
Več podrobnosti današnje eksplozije na Vrhniki. Vzrok eksplozij in požara v podjetju Hamex na Vrhniki še ni znan, so popoldne sporočili pristojni. Nesreča je terjala življenje enega delavca, druga dva pa sta huje poškodovana. Njuno življenje je… »

V močni eksploziji v vrhniškem podjetju s pirotehniko umrl en človek, dva sta huje poškodovana

RTV Slovenija 17.02.2023
Okoli 11.30 je na območju Vrhnike v podjetju s pirotehniko Hamex odjeknila močna eksplozija, v kateri je umrl en človek, dva pa sta bila huje poškodovana in odpeljana v UKC Ljubljana. Gasilci so požar pogasili, vzrok za eksplozijo pa še ni znan… »

Požar na Vrhniki pogašen, ena oseba je umrla, dve sta poškodovani

Delo 17.02.2023
Nesreča se je zgodila v pirotehničnem podjetju Hamex. Gasilska intervencija poteka, po prvih informacijah ni znakov, da bi bila onesnažena širša okolica. Na Vrhniki je ob 11.29 odjeknilo več eksplozij. Eksplodiralo je v podjetju za izdelavo… »

Vzrok eksplozije na Vrhniki neznan. Ena oseba umrla, dve življenjsko ogroženi. #video #foto

SiolNET 17.02.2023
Danes okoli 11.30 so bili na Policijski upravi Ljubljana obveščeni o eksploziji v podjetju Hamex na območju Vrhnike, kjer izdelujejo pirotehniko. Ena oseba je umrla, dve sta huje poškodovani. Policisti so okolico zavarovali, gasilci pa sanirajo kraj… »

FOTO: Eksplozija na Vrhniki: ena oseba umrla, ni znakov onesnaženosti

Necenzurirano 17.02.2023
Eksplozije na Vrhniki so bile tako močne, da je menda odneslo kose celo čez hrib, poročajo okoliški prebivalci. Okoli 11.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o eksploziji v podjetju Hamex na območju Vrhnike, ki se ukvarja z izdelavo… »

Po eksploziji na Stari Vrhniki: so v zraku nevarne snovi?

Slovenske novice 17.02.2023
Mnogi prebivalci so se že spraševali, ali so se ob požaru sprostile nevarne snovi. »Požar na Vrhniki je pod kontrolo. Gasilska straža pričenja z delom. Po prvih analizah, ki so jih opravile enote na terenu, ni zaznati nevarnih snovi za okolje in… »

DO KAM SEGA ONESNAŽENJE ZARADI EKSPLOZIJE? NIJZ ima prve informacije

Regional 17.02.2023
Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) in pristojne službe spremljajo dogajanje ob eksplozijah v vrhniškem podjetju Hamex. Po prvih informacijah s terena ni znakov, da bi bila onesnažena širša okolica. "Priporočamo pa, da se izogibate bližnji… »

Novo glede eksplozije na Vrhniki: Ena oseba umrla, dve huje ranjeni

Zurnal24 17.02.2023
Znanih več podrobnosti glede današnje eksplozije na Vrhniki ... Kot smo že pisali, je danes okoli 11.30 ure na Vrhniki odjeknila močna eksplozija. Neuradno naj bi se nesreča pripetila v podjetju Hamex. S PU Ljubljana so sedaj sporočili, da je ena… »

Trebija: zaradi hujše nesreče zaprta cesta

Zurnal24 17.02.2023
Danes, okoli 12. ure, se je na cesti Škofja Loka–Žiri blizu naselja Trebija zgodila hujša prometna nesreča. Cesta je do nadaljnjega zaprta za promet, obvoza ni. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, sta v prometni nesreči udeležena voznik… »

Na Vrhniki odjeknili dve eksploziji, nad mestom gost, bel dim

Zurnal24 17.02.2023
Po neuradnih informacijah naj bi do eksplozije prišlo v podjetju Hamex. Na terenu so tudi že gasilci. Na Vrhniki je v enem izmed podjetij danes okoli 11.30 ure prišlo do eksplozije. Na kraju so tudi gasilci, ki gasijo nastali požar. Kot nam je… »

Še policisti se čudijo

Zurnal24 17.02.2023
V pregledu dogodkov, ki so se zgodili v zadnjih 24 urah na Gorenjskem, so danes s Policijske uprave Kranj med drugim izpostavili "nenavadno tatvino na območju Preddvora". Včeraj dopoldne so kranjski policisti tako na kraju raziskovali, kako je zaenkrat… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem