Povezane novice

Se še spomnite, kdo je pred dvema letoma stal najvišje?

SiolNET 17.02.2023
43. svetovno nordijsko prvenstvo v Planici je pred vrati. Skakalci in skakalke se bodo potegovali za sedem kompletov odličij. Še preden gre zares, smo preverili, kdo brani odličja iz Oberstdorfa, kjer je slovenski tabor osvojil štiri odličja. Sportal… »

Althausova z odličnim finalnim skokom do zmage, Ema Klinec najboljša Slovenka

SiolNET 17.02.2023
Zmagovalka prve posamične tekme smučarskih skakalk v romunskem Rasnovu je Nemka Katharina Althaus, ki ji je uspel odličen finalni skok. Na stopničke sta skočili še Eva Pinkelnig in Eirin Maria Kvandal. Najboljša Slovenka Ema Klinec je bila peta… »

Prolog Wellingerju, Jelar in Masle takoj za nemško trojico

SiolNET 17.02.2023
Smučarski skakalci so na zadnji postaji svetovnega pokala v Rasnovu pred začetkom 43. nordijskega svetovnega prvenstva, ki se bo prihodnji teden začelo v Planici, opravili prolog. Zaznamovali so ga Nemci, ki so v Romunijo kot eni redkih pripotovali v… »

Althaus na najvišji stopnički, Klinec na koncu peta

24ur 17.02.2023
Nemka Katharina Althaus (251 točk) je zmagovalka prve posamične tekme smučarskih skakalk za svetovni pokal ta konec tedna v romunskem Rasnovu. Po sijajnem drugem skoku je ugnala na koncu drugouvrščeno Avstrijko Evo Pinkelnig (238,6) in tretjo… »

V prologu pred sobotno tekmo v Rašnovu Jelar četrti, Masle peti

RTV Slovenija 17.02.2023
Andreas Wllinger (92,0 m) je zmagovalec prologa pred sobotno tekmo svetovnega pokala skakalcev v Rašnovu. Zelo dobro sta nastopila Žiga Jelar (92,5 m) in Rok Masle (94,5 m), ki sta osvojila četrto oziroma peto mesto. Žak Mogel (91,0) je imel 14… »

Ema Klinec upala na korak naprej, a naredila dva nazaj

RTV Slovenija 17.02.2023
Na tekmi skakalk v Rašnovu so bile po prvi seriji tri Slovenke med deseterico, v finalu pa je dobro izhodišče zadržala le Ema Klinec, ki je osvojila peto mesto. Zmagala je Nemka Katharina Althaus, ki je v finalu močno preskočila Evo Pinkelnig. Nika… »

Klinec blizu stopničk

Zurnal24 17.02.2023
Zmaga Katharini Althaus, Ema Klinec peta. Nemka Katharina Althaus (251 točk) je zmagovalka prve posamične tekme smučarskih skakalk za svetovni pokal ta konec tedna v romunskem Rasnovu. Po sijajnem drugem skoku je ugnala na koncu drugouvrščeno… »

Po uvodni seriji štiri Slovenke med enajsterico, na koncu le ena

Delo 17.02.2023
Nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je v svojo korist odločila prvo tekmo za svetovni pokal v Rasnovu. Naša najboljša spet Ema Klinec. Na uvodni tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Rasnovu je zmagala Nemka Katharina Althaus. S… »

Zoran Zupančič, glavni trener slovenske ženske reprezentance v smučarskih skokih: V Planici bo cilj kolajna na vsaki tekmi

Dnevnik 17.02.2023
Slovenska ženska reprezentanca v smučarskih skokih bo danes (ob 15. uri) in jutri (ob 10. uri) nastopila na tekmah posameznic za svetovni pokal v Rasnovu v Romuniji, medtem ko bodo moški, kjer bo konkurenca zelo okrnjena (le 46 skakalcev, zato ne bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem