Povezane novice

Zgodila se je huda nesreča, cesta je bila dlje časa zaprta

Slovenske novice 17.02.2023
Na kraju so že interventne službe. Na cesti Škofja Loka-Žiri, v bližini naselja Trebija, se je okoli 12. ure zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in voznik osebnega avtomobila. Cesta je bila štiri ure… »

V silovitem čelnem trčenju umrl 36-letni voznik

Slovenske novice 17.02.2023
Cesta je bila štiri ure zaprta. Okoli 12. ure se je na cesti Škofja Loka–Žiri, v bližini naselja Trebija, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila. Po do sedaj znanih podatkih kranjske policijske uprave je 36-letni… »

Na cesti Škofja Loka–Žiri hujša prometna nesreča

Gorenjski glas 17.02.2023
Trebija – Na cesti Škofja Loka–Žiri, v bližini naselja Trebija, se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta udeležena voznik tovornega vozila in voznik osebnega avtomobila. Na kraju nesreče so že interventne službe. »Po prvih podatkih gre za… »

Tragično, umrl v čelnem trčenju s tovornjakom

Zurnal24 17.02.2023
Danes opoldne se je na cesti Škofja Loka–Žiri med krajema Trebija in Fužine v občini Gorenja vas - Poljane zgodila huda prometna nesreča, v kateri je na kraju nesreče umrl 36-letni voznik osebnega avta. S Policijske uprave Kranj so sporočili, da… »

V prometni nesreči na cesti Škofja Loka-Žiri umrl moški

Delo 17.02.2023
Po do sedaj znanih podatkih je 36-letni voznik vozil iz smeri Trebije proti Žirem in v nepreglednem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Danes okoli 12. ure je na cesti Škofja Loka-Žiri, v bližini naselja Trebija, prišlo do hude… »

FOTO: V tragediji na Trebiji ugasnilo življenje 36-letnika

Necenzurirano 17.02.2023
Policisti so pojasnili več podrobnosti o današnji hudi prometni nesreči v bližini naselja Trebija v občini Gorenja vas - Poljane, v kateri je življenje izgubila ena oseba. O današnji tragični prometni nesreči, ki se je opoldne zgodila na cesti… »

Zaradi hude prometne nesreče zaprta cesta Škofja Loka−Žiri

SiolNET 17.02.2023
Na cesti Škofja Loka−Žiri se je v bližini naselja Trebija zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in voznik osebnega avtomobila. Ta je na kraju nesreče umrl, so sporočili kranjski policisti. V nesreči je… »

Dnevni pregled kronike

Savinjsko Šalaške 17.02.2023
Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 261 klicev občanov – 75 klicev je bilo interventnih. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 6 s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem