Povezane novice

POSEBNO OPOZORILO ZA PRIMORSKO AVTOCESTO: Ne opazujte prometne nesreče in pustite dovolj prostora za intervencijska vozila…

Regional 17.02.2023
Na primorski avtocesti so odstranili posledice nesreče med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani. Ostaja zastoj, sega do priključka Logatec, zamuda približno eno uro. Zastoji so tudi na regionalni cesti Logatec–Vrhnika–Brezovica. Na primorski… »

GROZLJIVI POSNETKI TRAGIČNE NESREČE: Trčila tovornjak in avtomobil, ena oseba umrla (FOTO)

Regional 17.02.2023
Danes opoldne se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. ????️ Cesta je odprta za ves promet ✅️ . . . ????️‼️Prometna nesreča‼️ . Cesta Škofja Loka-Žiri, v bližini naselja Trebija,... Posted by Policijska uprava Kranj /… »

V občini Škofja Loka močno trčila osebno vozilo in kombi

Slovenske novice 17.02.2023
Posredovati so morali gasilci. V petek zjutraj ob 6.10 sta pri naselju Gabrk v občini Škofja Loka trčila osebno vozilo in kombi. Gasilci PGD Škofja Loka so s tehničnim posegom rešili ukleščeno osebo iz vozila in pomagali reševalcem NMP Škofja… »

Prometna nesreča na primorski avtocesti popoldne ohromila promet

24ur 17.02.2023
Na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico se je popoldne zgodila prometna nesreča, zaradi katere je proti Ljubljani nastal več kot deset kilometrov dolg zastoj, pot pa se je voznikom podaljšala za eno uro. Ob 15.38 se je na avtocesti med… »

#foto: V Poljanski dolini dopoldne tri prometne nesreče in smrt 36-letnega voznika

Dnevnik 17.02.2023
Na cesti Škofja Loka-Žiri se je danes nekaj pred poldnevom zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 41-letni voznik tovornega vozila in 36-letni voznik osebnega avtomobila. Slednji je zaradi čelnega trčenja podlegel poškodbam… »

V bližini naselja Trebija voznik avtomobila čelno trčil v tovornjak in umrl

RTV Slovenija 17.02.2023
Na cesti Škofja Loka–Žiri v bližini naselja Trebija je okoli 12. ure v prometni nesreči umrl 36-letni voznik avtomobila, ki je v nepreglednem ovinku zapeljal na nasprotno smer vozišča in čelno trčil v nasproti vozeč tovornjak. Kot so sporočili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem