Povezane novice

Vojna v Ukrajini: David proti Goljatu želi večjo fračo

Dnevnik 17.02.2023
Pred odločilnimi meseci na ukrajinskem bojišču sta Nemčija in Francija na Münchenski varnostni konferenci Ukrajini zagotovili okrepljeno podporo in k njej pozvali tudi preostale zaveznike. Uvodni dan 59. Münchenske varnostne konference je zaznamoval… »

Zelenski zaveznikom: Od vašega orožja je odvisno naše življenje!

Nova 24TV 17.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. (Foto: sta) Predsednik Zelenski, je danes zaveznike pozval, da naj hitreje dobavljajo orožje. Od tega so namreč odvisna življenja Ukrajincev. V ospredju je vprašanje dobave bojnih tankov. Prisotne je nagovoril… »

Zelenski zaveznikom: Pospešite dobave orožja, da porazimo ruskega Goljata

24ur 17.02.2023
V Münchnu se začenja varnostna konferenca, vodilni forum o globalni varnostni politiki, na katerem pričakujejo več kot 40 voditeljev, prek 90 ministrov in številne visoke predstavnike mednarodnih organizacij. V ospredju razprav bodo predvidoma vojna… »

Zelenski nagovoril zaveznike: Od hitrosti dobav orožja je odvisno naše življenje

RTV Slovenija 17.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je zaveznike na Münchenski varnostni konferenci pozval, naj pospešijo dobavo orožja, saj so od tega odvisna življenja Ukrajincev. Pošiljanje orožja Kijevu je podprl tudi nemški kancler Olaf Scholz. Zelenski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem