Povezane novice

Poglejte, kdo bo po novem svetoval Nataši Pirc Musar

Slovenske novice 17.02.2023
V svojo ekipo je povabila znan obraz v slovenski politiki. Predsednica republike Nataša Pirc Musar ter nekdanja notranja ministrica in generalna direktorica policije Tatjana Bobnar sta se dogovorili za sodelovanje, poroča Delo. Bobnarjeva naj bi bila… »

Predsednica potrdila, Bobnarjeva prihaja v njen urad

Necenzurirano 17.02.2023
Vse od njenega odstopa s položaja ministrice za notranje zadeve se je ugibalo, kje bo svojo pot nadaljevala Tatjana Bobnar. Kot kaže, se bodo uresničile prvotne napovedi. Že decembra so se pojavile prve informacije, da naj bi Tatjana Bobnar prejela… »

Predsednica republike za svetovalko izbrala Tatjano Bobnar

Dnevnik 17.02.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je za svetovalko izbrala nekdanjo notranjo ministrico in generalno direktorico policije Tatjano Bobnar. Predsednica je zvečer za TV Slovenija potrdila, da se bo Bobnarjeva v njenem uradu ukvarjala s človekovo… »

Tatjana Bobnar prihaja v urad predsednice Nataše Pirc Musar

RTV Slovenija 17.02.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je za Televizijo Slovenija potrdila, da je za svetovalko izbrala nekdanjo notranjo ministrico in generalno direktorico policije Tatjano Bobnar. Zadolžena bo za človekovo varnost in pravice. Predsednica republike… »

Bobnarjeva v pisarno predsednice države, urejala naj bi vprašanje izbrisanih

24ur 17.02.2023
Ugibanj o tem, kam bo po odhodu z ministrstva za notranje zadeve zavila pot Tatjane Bobnar, je konec. Po naših informacijah bo nekdanja ministrica zdaj tudi zares zasedla mesto v pisarni predsednice države Nataše Pirc Musar. Tam pa naj bi opravljala… »

Tatjana Bobnar k predsednici Nataši Pirc Musar za ureditev položaja izbrisanih

SiolNET 17.02.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar ter nekdanja notranja ministrica in generalna direktorica Policije Tatjana Bobnar sta se dogovorili za sodelovanje, poroča Delo. Bobnarjeva naj bi bila zadolžena za človekovo varnost in pravice. Njena naloga naj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem