Povezane novice

VEČ KOT 260 UR PO POTRESU IZ RUŠEVIN REŠILI TRI MOŠKE: Med žrtvami uradno tudi nekdanji nogometaš Chelseaja (VIDEO)

Regional 18.02.2023
Nekdanji ganski nogometni reprezentant Christian Atsu je med žrtvami uničujočega potresa v Turčiji, poročanje lokalnih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP. Kot je za turško agencijo DHA povedal njegov zastopnik, so Atsujevo truplo našli… »

V Turčiji rešili še tri preživele. Med ljudmi vse več jeze nad gradnjo.

RTV Slovenija 18.02.2023
Reševalci so 12 dni po uničujočem potresu, ki je prizadel Turčijo in Sirijo, izpod ruševin v okrožju Antakya potegnili še tri preživele, tudi 12-letnika, ki pa je pozneje umrl v bolnišnici. Število smrtnih žrtev potresa je preseglo 46.000… »

'Izgubil sem vsakršno upanje, a zgodil se je čudež. Vrnili so mi sina!'

24ur 18.02.2023
Skoraj dva tedna sta že minila od uničujočih potresov, ki so prizadeli jugovzhod Turčije in sosednjo Sirijo. Število smrtnih žrtev je že več kot 45 tisoč, številni so še vedno pogrešani. Čudežev je vedno manj, a ko se zgodijo, vlijejo novo… »

Žrtev potresa tudi bivši zvezdnik Chelseaja in Newcastla

Delo 18.02.2023
Truplo nekdanjega ganskega nogometnega reprezentanta Christiana Atsuja so našli izpod ruševin kompleksa, kjer je živel. Nekdanji ganski nogometni reprezentant Christian Atsu je med žrtvami uničujočega potresa v Turčiji, poročanje lokalnih medijev… »

Po skoraj 300 urah izpod ruševin potegnili tri preživele, med njimi otroka

SiolNET 18.02.2023
Turški reševalci so 12 dni po uničujočem potresu, ki je prizadel Turčijo in Sirijo, izpod ruševin v okrožju Antakya potegnili še tri preživele, med njimi otroka, a je eden od njih kasneje umrl v bolnišnici, poročanje lokalnih medijev povzema… »

Po potresu v Turčiji izpod ruševin potegnili še tri preživele

Primorske 18.02.2023
Turški reševalci so 12 dni po uničujočem potresu, ki je prizadel Turčijo in Sirijo, izpod ruševin v okrožju Antakya potegnili še tri preživele, med njimi otroka, a je eden med njimi kasneje umrl v bolnišnici. GAZIANTEP > Na posnetkih, ki jih je… »

Po potresu v Turčiji izpod ruševin potegnili še tri preživele

Dnevnik 18.02.2023
Turški reševalci so 12 dni po uničujočem potresu, ki je prizadel Turčijo in Sirijo, izpod ruševin v okrožju Antakya potegnili še tri preživele, med njimi otroka, a je eden med njimi kasneje umrl v bolnišnici, poročanje lokalnih medijev povzema… »

Strašljiva novica: Zvezdnik, ki je igral za Chelsea, umrl v potresu

Zurnal24 18.02.2023
V Turčiji so pod ruševinami odkrili truplo nekdanjega nogometaša Chelseaja Christiana Atsuja. Svet še vedno pretresajo tragične novice iz Turčije, kjer je grozljivi potres pred slabima dvema tednoma zravnal zgradbe z zemljo ter vzel mnoga… »

Izpod ruševin potegnili truplo ganskega nogometaša

SiolNET 18.02.2023
Nekdanji ganski nogometni reprezentant Christian Atsu je med žrtvami uničujočega potresa v Turčiji, poročanje lokalnih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP. Kot je za turško agencijo DHA povedal njegov zastopnik, so Atsujevo truplo… »

Truplo nekdanjega nogometaša Chelseaja najdeno pod ruševinami v Turčiji

24ur 18.02.2023
Potres, ki je prejšnji teden najbolj prizadel Turčijo in Sirijo, je terjal življenje še enega znanega športnika. Pod ruševinami so reševalci našli truplo 31-letnega Christiana Atsuja, ki je bil v svoji karieri tudi član Chelseaja. Novico je na… »

Občutek, da nisi mogel pomagati vsem – to je najhujše

Delo 18.02.2023
Kot pomočnik vodje madžarske reševalne ekipe je na potresnem območju v Hatayu iskal preživele in s kolegi izpod ruševin potegnil pet živih ljudi. V intervjuju preberite še: Na njegovem profilu na facebooku smo lahko spremljali, kako so s kolegi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem